Siirry pääsisältöön
Fenix Fruity Pear Cider
Täältä voit helposti tilata Fenix Fruity Pear Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fenix Fruity Pear Cider

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 5.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Fenix Fruity Pear Cider

Fenix Fruity Pear Cider on herkullinen ja virkistävä juoma, joka tarjoaa makuelämyksen suoraan omenapuiden ja päärynämetsien sydämestä. Tämä ainutlaatuinen juoma on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja sen maku vie sinut kesäisen puutarhan tunnelmaan.

Fenix Fruity Pear Cider tarjoaa hienostuneen ja tasapainoisen maun. Sen mehevä ja makean raikas päärynän maku yhdistyy täydellisesti omenan raikkaisiin sävyihin, luoden koko suuta hivelevän kokemuksen. Juoman jälkimaku on pirteän hedelmäinen ja jättää sinut haluamaan lisää.

Tämä herkullinen juoma on myös houkutteleva aistien ilotulitus. Sen aromaattinen tuoksu täyttää ilman lempeillä päärynän ja omenan vivahteilla, luoden miellyttävän ja houkuttelevan tuoksuelämyksen jokaiselle teekäännylle.

Fenix Fruity Pear Cider sopii täydellisesti monenlaisiin ruokailutilaisuuksiin. Sen raikkautta on ilo nauttia sellaisenaan tai se toimii myös mainiona seuralaisena leivonnaisten, salaattien tai vaikkapa grilliruokien kanssa. Sen hedelmäisyys tasapainottaa mausteisten ruokien makua ja tekee ruokahetkestä entistä nautinnollisemman.

Juoman optimaalinen tarjoilulämpötila on viileä, noin 6-8 astetta. Tämä lämpötila antaa parhaan mahdollisen makuelämyksen, jossa hedelmäiset sävyt pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Fenix Fruity Pear Cider on täydellinen valinta kaikille, jotka nauttivat raikkaista hedelmäisistä juomista. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin rentoutumishetkiin, illanistujaisiin kuin juhlallisiin tilaisuuksiin. Anna itsesi kuljettaa makumatkalle päärynän ja omenan taikamaailmaan ja koe aitoa raikkautta yhdessä Fenix Fruity Pear Ciderin kanssa.

Täältä voit helposti tilata Fenix Fruity Pear Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.