Siirry pääsisältöön
Armagnac de Montal  1901
Täältä voit helposti tilata Armagnac de Montal 1901 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Armagnac de Montal 1901

Ranska Armagnac Pullo 700 ml 40% vol 1901
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 1901

Om Armagnac de Montal 1901

Armagnac de Montal 1901 on korkealaatuinen ranskalainen alkoholijuoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen. Suurella ylpeydellä voidaan sanoa, että tämä ikoninen Armagnac edustaa aitoa perinteitä ja käsityötaitoa.

Armagnac de Montal 1901 valmistetaan tarkoin valituista rypäleistä, jotka kasvavat idyllisillä Armagnacin viinitarhoilla Ranskassa. Tämä on alue, joka tunnetaan pitkästä historiastaan ja erinomaisista viininvalmistusmenetelmistä. Keskeinen ero Armagnacin ja muiden brandyjen välillä on sen ainutlaatuinen tislaustekniikka, joka tuottaa täyteläisen ja monikerroksisen makuprofiilin.

Tämän juoman rikas ja hienostunut aromi johdattaa sinut matkalle ajan ja paikan mystisiin tunnelmiin. Tuoksussa voit havaita aitojen tammitynnyreiden jälkiä sekä hienovaraisia ​​nuotteja kuivatuista hedelmistä ja mausteista. Maku on pehmeä ja pitkäkestoinen, jossa voit erottaa kirsikan ja hunajan makeat vivahteet sekä hauskasti mausteisen jälkimaun.

Armagnac de Montal 1901 on juoma, joka sopii täydellisesti erityisiin hetkiin ja juhliin. Nauti siitä sellaisenaan tai käytä sen ainutlaatuista makua huippuluokan cocktailien valmistukseen. Armagnac de Montal 1901 on myös erinomainen kumppani herkullisten jälkiruokien, kuten suklaan tai juustolautasten, kanssa.

Tyylikäs pullo, jossa on perinteinen etiketti, heijastaa Armagnac de Montal 1901: n ylvästä perintöä ja laadukasta sisältöä. Suosittelemme nauttimaan tätä hienoa juomaa huoneenlämmössä tai hieman jäähdytettynä, jotta sen täyteläinen maku pääsee oikeuksiinsa.

Armagnac de Montal 1901 on valinta niille, jotka arvostavat ainutlaatuisia makuja ja haluavat kokea todellisen Ranskan käsityöläisperinteen. Anna itsesi kuljettaa takaisin menneisyyteen ja nauti tästä ikonisesta juomasta yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Täältä voit helposti tilata Armagnac de Montal 1901 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.