Siirry pääsisältöön
Harlan Estate Harlan Estate 2017
Täältä voit helposti tilata Harlan Estate Harlan Estate 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Harlan Estate Harlan Estate 2017

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 15% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Harlan Estate Harlan Estate 2017

Harlan Estate Harlan Estate 2017 - Viini, joka kuvastaa huippulaatua ja ylellisyyttä

Harlan Estate Harlan Estate 2017 on viini, joka edustaa todellista huippulaatua ja ylellisyyttä. Tämä ainutlaatuinen viini tulee Harlan Estate -viinitilalta Kalifornian Napa Valleyssa, joka on tunnettu maailmanluokan viinintuotannostaan.

Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka ovat peräisin vain parhailta viinitarhoilta. Harlan Estate Harlan Estate 2017 on täynnä intensiivisiä makuja ja hienostunutta aromia, jotka tulevat harmonisesta sekoituksesta erilaisia rypäleitä.

Sen maku on rikas, täyteläinen ja monimutkainen. Tämä viini tarjoaa kerroksia tummia hedelmiä, kypsien marjojen ja mausteiden makuja, joiden sävyt kehittyvät lasissa ajan myötä. Voit odottaa silkkinen ja elegantti suutuntumalla, joka jättää pitkän ja miellyttävän jälkivaikutelman.

Tuoksussa on hienovaraisia ​​ja houkuttelevia nuotteja, kuten kypsää kirsikkaa, tummaa suklaata ja vaniljaa. Ne herättävät aisteja ja vievät sinut matkalle Napa Valleyn upeaan maisemaan.

Tämä viini on täydellinen seuralainen hienostuneille gastronomisille nautinnoille. Sen monipuolisuus ja tasapaino tekevät siitä ihanteellisen valinnan liharuokien, erityisesti pihvien ja lammasruokien, kanssa. Harlan Estate Harlan Estate 2017 voidaan tarjoilla myös kovien juustojen ja tumman suklaan kanssa, jolloin ne täydentävät toisiaan täydellisesti.

Viinin oikea palvelemislämpötila on noin 18-20 astetta, jotta sen täysi potentiaali voidaan vapauttaa ja nauttia sen monipuolisista vivahteista.

Harlan Estate Harlan Estate 2017 on todellinen taideteos viinien maailmassa. Sen huolellisesti koottu maku, hienostunut tuoksu ja ylelliset ominaisuudet tekevät siitä todellisen keräilyesineen viinin harrastajille. Tämä on ehdottomasti viini, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Täältä voit helposti tilata Harlan Estate Harlan Estate 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.