Siirry pääsisältöön
Bond St. Eden Bond 2017
Täältä voit helposti tilata Bond St. Eden Bond 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bond St. Eden Bond 2017

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Bond St. Eden Bond 2017

Bond St. Eden Bond 2017 on ainutlaatuinen ja hienostunut viini, joka edustaa parhaiten Napan laakson rikasta viinituotantoa. Tämä upea viini tehdään huolellisesti valituista Cabernet Sauvignon -rypäleistä, jotka kasvavat Bond St. Edenin legendaarisilla viinitarhoilla.

Bond St. Eden Bond 2017 tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa on vahva tanniinisuus ja tasapainoinen hapokkuus. Tämä viini tarjoaa intensiivisen ja moniulotteisen makuprofiilin, jossa on vivahteita tummista marjoista, tummasta suklaasta ja mokkakätköistä. Tämä viini on erittäin täyteläinen ja palkitsee herkät makupaletit.

Bond St. Eden Bond 2017:n hienostunut tuoksu täyttää huoneen muistiinpanoilla mustaherukoista, kypsistä kirsikoista ja savuisista mausteista. Tämä viini houkuttelee sinut syventymään sen hienovaraiseen ja aromikkaaseen tuoksumaailmaan.

Bond St. Eden Bond 2017 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Tämän viinin voimakas maku ja runsaat tanniinit täydentävät täydellisesti punaista lihaa, riistaa ja suolaisia juustoja. Sen monipuolisuus tekee siitä myös erinomaisen valinnan nautiskeluun rennosti ystävien kesken.

Suosittelemme tarjoamaan Bond St. Eden Bond 2017 -viinin lämpimänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä antaa viinille mahdollisuuden avata täydellisesti kaikki sen hienostuneet maut ja tuoksut.

Bond St. Eden Bond 2017 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista punaviiniä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä unohtumattoman ja ylellisen valinnan jokaiselle tilaisuudelle, olipa kyseessä illallinen, juhla tai rento illanvietto.

Täältä voit helposti tilata Bond St. Eden Bond 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.