Siirry pääsisältöön
Spring Village Merlot 2020
Täältä voit helposti tilata Spring Village Merlot 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Spring Village Merlot 2020

YHDYSVALLAT Kalifornien Merlot Pullo 187 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Merlot

Om Spring Village Merlot 2020

Spring Village Merlot 2020 on erinomainen valinta kaikille punaviinien ystäville. Tämä herkullinen viini tarjoaa täyteläisen ja hienostuneen kokemuksen, joka vie sinut suoraan viininvalmistuksen alkuperään. Spring Village Merlot 2020 on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja sen alkuperä ja laatu paistavat läpi jokaisessa lasillisessa.

Tämän viinin maussa ja tuoksussa on hienostuneita sävyjä, jotka tekevät siitä unohtumattoman. Maussa voit odottaa pehmeitä tanniineja ja rikkaita makuja tummista kirsikoista, luumuista ja vaniljasta. Spring Village Merlot 2020:n tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen, ja siitä löytyy aromeja punaisista marjoista, mausteista ja tammen sävyistä.

Tämä punaviini soveltuu täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen täyteläinen ja pehmeä maku sopii erinomaisesti liharuokien, erityisesti naudanlihan, kanssa. Se toimii myös mainiosti grillauksen yhteydessä, ja sen monipuolinen luonne tekee siitä hyvän kumppanin pastoille ja juustoille. Spring Village Merlot 2020 on täydellinen seuralainen ateriallesi.

Tämän viinin suositeltu tarjoilulämpötila on 16-18 astetta. Näin viini pääsee oikeuksiinsa ja sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Muista antaa viinille hieman aikaa hengittää ennen nauttimista, jotta sen rikkaat maut ja tuoksut pääsevät esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Spring Village Merlot 2020 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen punaviini. Sen herkulliset maut ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan niin arki- kuin juhlatilaisuuksiin. Kutsu ystäväsi koolle ja nauttikaa tästä hienosta Merlot-viinistä yhdessä.

Täältä voit helposti tilata Spring Village Merlot 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.