Siirry pääsisältöön
Gouden Carolus Ultra
Täältä voit helposti tilata Gouden Carolus Ultra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gouden Carolus Ultra

Belgia Pullo 330 ml 3.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gouden Carolus Ultra

Gouden Carolus Ultra, joka perustuu sen ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, on upea olutvalinta. Tämä olut tunnetaan sekä alkuperästään että mausta, jotka tekevät siitä todellisen herkun oluen ystäville ympäri maailmaa. Gouden Carolus Ultra on belgialainen käsityöolut, joka on valmistettu taidolla ja intohimolla.

Tämän oluen alkuperä juontaa juurensa Belgiasta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista oluistaan. Gouden Carolus Ultra ei ole poikkeus tähän perinteeseen, sillä se valmistetaan parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. Oluen valmistuksessa hyödynnetään perinteistä käsityötaitoa, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle.

Gouden Carolus Ultra ei ainoastaan ole peräisin Belgiasta, vaan sen maku ja tuoksu edustavat myös paikallista olutperinnettä parhaimmillaan. Olut on täyteläinen ja tasapainoinen, ja siinä on vivahteita hunajaa, karamellia ja mausteita. Nämä ainesosat antavat oluelle ainutlaatuisen maun, joka on miellyttävä ja hienostunut.

Tuoksultaan Gouden Carolus Ultra on rikas ja houkutteleva. Sen aromissa voi aistia kukkaisia nuotteja, makeita maltaisia tunteita ja hienoja mausteita. Tuoksu herättää mielikuvia Belgiasta ja sen rikkaasta olutperinteestä.

Gouden Carolus Ultra sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruoan kera. Se täydentää hyvin erilaisia ruokalajeja, kuten pihvejä, juustoja ja suklaakakkuja. Tämän oluen monipuolisuudesta johtuen sitä voi tarjota erilaisissa tilaisuuksissa ja ruokapöydissä.

Oikea serveringstemperatur for Gouden Carolus Ultra on noin 8-12 astetta Celsius. Tämä lämpötila varmistaa, että oluen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Olutta voi tarjoilla joko viileässä lasissa tai suoraan pullosta, jotta sen erityiset ominaisuudet säilyvät parhaiten.

Gouden Carolus Ultra on täydellinen valinta oluen ystäville, jotka haluavat kokea autenttisen belgialaisen olutperinteen. Sen alkuperä, maku, tuoksu ja monipuolinen käyttö tekevät siitä unohtumattoman juoman. Kokeile Gouden Carolus Ultraa ja anna sen viedä sinut matkalle Belgiaan olutmestareiden maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Gouden Carolus Ultra lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.