Siirry pääsisältöön
Bonterra Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Bonterra Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bonterra Chardonnay 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien Chardonnay Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Bonterra Chardonnay 2021

Bonterra Chardonnay 2021 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista makuelämystä. Tämä viini kutsuu sinut matkalle sen juurelle, tarjoten ainutlaatuisen vaihtoehdon kaikenlaisiin ruokailuhetkiin.

Bonterra Chardonnay 2021:n juuristo saa alkunsa Pohjois-Kalifornian upeista viinitarhoista, jotka sijaitsevat biodynaamisesti viljeltyjen rypäleiden keskellä. Tämä tarkoittaa sitä, että viiniä ei ole tuotettu pelkästään hyvän maun vuoksi, vaan myös kestävyyden, ympäristön ja terveyden huomioon ottaen.

Tämän Chardonnayn maku on mieleenpainuva ja moniulotteinen. Sen pehmeä ja täyteläinen maku täyttää suun herkullisilla aromeilla, kuten kypsillä omenilla, aprikooseilla ja vaniljalla. Lisäksi viini saa hienostuneen mausteisuuden tammen kypsytysprosessista, mikä tekee siitä todellisen nautinnon juoman.

Bonterra Chardonnay 2021:n raikas ja hienostunut tuoksu vie sinut aistien matkalle, jossa voit havaita sitruksen, päärynän ja mantelin herkulliset aromit. Näiden yhdistelmä luo tyylikkään ja houkuttelevan tuoksun, joka saa viinin maistumaan vieläkin houkuttelevammalta.

Tämä Chardonnay sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä esimerkiksi kalan, äyriäisten tai vaalean lihan kanssa. Sen raikkaus ja kermaisuus tasapainottavat täydellisesti erilaisten ruokien makuprofiileja.

Bonterra Chardonnay 2021 suositellaan tarjoiltavan noin 10-12 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja eleganssia, luoden täydellisen tasapainon sen monipuolisia makuja varten.

Bonterra Chardonnay 2021 on ainutlaatuinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukkaita ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavia viinejä. Sen monipuolinen maku ja hienostunut aromi tekevät siitä ehdottoman valinnan erilaisiin ruokailuhetkiin ja juhlatilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Bonterra Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.