Siirry pääsisältöön
Torsbo Lager
Täältä voit helposti tilata Torsbo Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Torsbo Lager

Ruotsi Västra Götalands länUlricehamns kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Torsbo Lager

Torsbo Lager on suomalainen olut, joka hurmaa erityisellä alkuperällään, maullaan, tuoksullaan sekä ruokien kanssa nautittavalla ihanalla tyydytyksellä. Tämä olut on valmistettu jalostetusta suomalaisesta ohramallista, joka tarjoaa täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen. Torsbo Lagerin ainutlaatuinen paahtoleipäinen tuoksu valloittaa heti avaamisen jälkeen.

Olut on täydellinen kumppani monille eri ruoille ja herkullisille makuyhdistelmille. Sen raikas maku ja kevyt maltaisuus tekevät siitä sopivan valinnan esimerkiksi salaateille, kalaruoille ja kevyemmille lihavaihtoehdoille. Sen tasapainoinen humalointi tekee oluesta myös hyvän vaihtoehdon mausteisille ruoille ja grillatulle lihalle, jossa sen maku pääsee oikeuksiinsa.

Torsbo Lager on valmistettu perinteitä kunnioittaen suomalaisen käsityön taidolla. Olut on saanut inspiraationsa Pohjois-Karjalan upeasta luonnosta ja paikallisista raaka-aineista. Jokainen pullo on tarkkaan valmistettu pienin erin, jotta sen laatu säilyy korkeana jokaisella nautintokerralla.

Torsbo Lagerin sopiva tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta Celsiusasteella. Tämä varmistaa, että oluen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Herkullinen Torsbo Lager tarjoaa suomalaisen olutmakuelämyksen, joka ei jätä kylmäksi. Nauti tästä tuhdista, raikkaasta oluesta seurassa tai rentoutuen omassa rauhassa ja anna sen viedä sinut matkalle suomalaiseen makumaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Torsbo Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.