Siirry pääsisältöön
Brewing Költur Golden Hands of Pollen
Täältä voit helposti tilata Brewing Költur Golden Hands of Pollen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brewing Költur Golden Hands of Pollen

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Pullo 750 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brewing Költur Golden Hands of Pollen

Költur Golden Hands of Pollen on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on käsityönä valmistettu ja sen ominaisuudet tekevät siitä todellisen herkun. Olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, jotka antavat sille erityisen maun ja tuoksun.

Herkullinen Härkomst on yksi Költur Golden Hands of Pollenin pääominaisuuksista. Se perustuu perinteiseen oluenvalmistukseen, mutta siihen on lisätty uusia käänteitä, jotka tekevät siitä vieläkin houkuttelevamman. Olut valmistetaan käyttämällä korkealaatuisia mallastettuja viljoja, jotka tuovat sille täyteläisen ja moniulotteisen maun.

Költur Golden Hands of Pollenin Doft on toinen ominaisuus, joka erottaa sen muista oluista. Sen aromi on hienostunut ja kutsuva, ja se houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen tästä herkusta. Olutessa huomaa tuoksussa pientä makeuden vivahtelevaa kanelia.

Kun kyseessä on ruokaparit, Költur Golden Hands of Pollen ei petä. Tämä olut sopii erinomaisesti pariksi monenlaisille ruuille. Sen täyteläinen maku ja aromaattinen tuoksu täydentävät hyvin liharuokia, erityisesti grillattuja pihvejä ja paistettuja kasviksia. Se myös sopii hyvin kala- ja äyriäisruokien kera.

Tämän herkullisen oluen servinigstemperatur on noin 8–10 astetta. Tämä lämpötila korostaa oluen makua ja tuoksua, ja antaa sinulle täydellisen olutelämyksen. Voit nauttia tästä oluesta yksin tai ystävien kanssa, ja se sopii täydellisesti illallisen tai rentoutumishetken kruunuksi.

Költur Golden Hands of Pollen on olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Sen Härkomst, Smak, Doft, Mat och serveringstemperatur tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle oluentuntijalle ja ruuan ystävälle. Anna tämän oluen kuljettaa sinut maistelumatkalle ja nauti sen herkullisista ominaisuuksista.

Täältä voit helposti tilata Brewing Költur Golden Hands of Pollen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.