Siirry pääsisältöön
Bonnes Mares Grand Cru Domaine Louis Jadot 2019
Täältä voit helposti tilata Bonnes Mares Grand Cru Domaine Louis Jadot 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bonnes Mares Grand Cru Domaine Louis Jadot 2019

Ranska Côte de NuitsBourgogne Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Bonnes Mares Grand Cru Domaine Louis Jadot 2019

Bonnes Mares Grand Cru on erittäin arvostettu viini, jonka tarjoaa kuuluisa viinitila Domaine Louis Jadot. Tämä erinomainen punaviini vuosikerrasta 2019 on peräisin Bonnes Maresin Grand Cru -tarhoilta ja se edustaa parasta satoa.

Bonnes Mares Grand Cru on täydellinen esimerkki ranskalaisesta viinintuotannosta. Sen alkuperä on Burgundin alueella, joka on tunnettu maailman parhaiden viinien tuotantoalueena. Tämän viinin maaperä ja ilmasto antavat sille ainutlaatuisen ja monimutkaisen makuprofiilin.

Tämän Grand Cru -viinin maussa voi aistia punaisten marjojen, kuten kirsikoiden ja vadelmien, intensiiviset ja kiehtovat aromit. Erittäin hienostunut ja tasapainoinen maku tekee tästä viinistä yhden Burgundin parhaista. Se tarjoaa hienostuneen ja pitkän jälkimaun, joka jättää suuhun miellyttävän ja elegantin jälkivaikutelman.

Bonnes Mares Grand Cru -viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä on vivahteita mustaherukoiden, kypsymättömien hedelmien ja hienojen mausteiden sekoituksesta. Tuoksu on intensiivinen ja kiehtova, mikä luo odotuksen suussa sulavasta ja rikkaasta makuelämyksestä.

Tämä Grand Cru -viini sopii erinomaisesti nautittavaksi hienojen ruokien kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan sitä luonnollisesti punaisten lihojen, kuten naudanlihan tai riistan, kanssa. Se tuo esiin viinin monipuolisuuden ja syventää ruoan makuja. Bonnes Mares Grand Cru sopii myös erinomaisesti kypsien juustojen ja suklaan pariksi, mikä tekee siitä täydellisen viinin erityisiin hetkiin.

Suosittelemme tarjoilemaan Bonnes Mares Grand Crua noin 16-18 celsiusasteen lämpötilassa, jotta sen moniulotteiset aromit ja maku pääsevät täydellisesti esiin. Tämä lämpötila luo parhaan tasapainon viinin hapokkuuden ja hedelmäisen pehmeyden välillä.

Kokonaisuudessaan Bonnes Mares Grand Cru on erinomainen valinta viininharrastajille, jotka etsivät hienostunutta ja maailmanluokan punaviiniä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan nautittavaksi erityisissä tilanteissa ja ruokien kanssa. Tämä Louis Jadotin huippuviini ansaitsee ehdottomasti paikkansa kaikkien viinien ystävien kokoelmissa.

Täältä voit helposti tilata Bonnes Mares Grand Cru Domaine Louis Jadot 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.