Siirry pääsisältöön
Mengoba Las Botas  2017
Täältä voit helposti tilata Mengoba Las Botas 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mengoba Las Botas 2017

Espanja Godello Pullo 750 ml 13% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Godello

Om Mengoba Las Botas 2017

Mengoba Las Botas 2017 on ainutlaatuinen viini, joka tulee Mengoban tilalta Espanjan Bierzon alueelta. Tämä viini kutsuu sinut unohtumattomalle matkalle sen ainutlaatuisen alkuperän, maun, tuoksun ja ruokasuosituksen kautta.

Mengoba Las Botas 2017 on valmistettu korkealaatuisista Mencía- ja Garnacha-viinirypäleistä, jotka kasvavat Ribeira Sacran vuoriston kupeessa. Näiden vuorten ilmasto ja maaperä antavat viinille erottuvan luonteen ja ominaispiirteet.

Tämän viinin maussa yhdistyvät punaisten marjojen ja karpaloiden raikkaus sekä hienostunut mausteiden ja maanläheisten vyöhykkeiden sävy. Sen keskitäyteläinen rakenne ja pehmeät tanniinit tekevät siitä miellyttävän juoman.

Mengoba Las Botas 2017:n tuoksussa voit havaita vadelmaa, luumua, kukkaisia ​​nuotteja sekä mausteita, jotka yhdessä muodostavat monitasoisen ja houkuttelevan aromin.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää täydellisesti punaista lihaa, riistaa, grillattuja vihanneksia ja kypsytettyjä juustoja. Sen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 °C, jotta sen maut pääsevät oikeuksiinsa.

Olipa kyseessä sitten rento illallinen ystävien kanssa tai erityinen juhla, Mengoba Las Botas 2017 on viini, joka luo unohtumattomia hetkiä ja nostaa ruokakokemuksesi uudelle tasolle. Saat nauttia huolella valmistetusta ja laadukkaasta viinistä, joka kertoo tarinan sen alkuperästä ja antaa ainutlaatuisen makumatkan.

Kokeile Mengoba Las Botas 2017:ää ja anna sen viedä sinut matkalle Bierzon vuorille ja niiden herkulliseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Mengoba Las Botas 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.