Siirry pääsisältöön
Breezer Strawberry
Täältä voit helposti tilata Breezer Strawberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Breezer Strawberry

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Breezer Strawberry

Johdanto:

Breezer Strawberry on herkullinen ja virkistävä juoma, joka tarjoaa upean yhdistelmän mansikan raikkautta ja pirteyttä. Tämä juoma on valmistettu hienoimmista raaka-aineista tarkoin valitulla alkuperällä varmistaaksemme parhaan laatutason ja makuelämyksen.

Herkullinen mansikka:

Breezer Strawberry on täynnä herkullisia mansikan makuja. Mansikan makea ja mehukas maku on täydennetty juoman raikkaalla ja kevyellä tekstuurilla, joka tekee siitä täydellisen juoman nautittavaksi milloin tahansa. Jokainen kulautus tuo suuhun pirskahtelevan makeuden ja houkuttelevan hedelmäisen maun, joka vie sinut hetkessä mansikkapellolle kesäisen tunnelman ja tuoksujen keskelle.

Mahtava tuoksu:

Breezer Strawberry on enemmän kuin vain herkullinen juoma - se tarjoaa myös vastustamattoman tuoksun. Juoman aito ja tuore mansikantuoksu tekee siitä houkuttelevan jo pullon avaamishetkellä. Jokainen haistamasi tuoksunnuotti vie sinut hetkessä mielikuviin tuoreista mansikoista ja herkullisista kesäpäivistä.

Ruoan ja tarjoilulämpötilan yhdistäminen:

Breezer Strawberry on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille ja ruokakokonaisuuksille. Se täydentää täydellisesti kevyitä salaatteja, kala- ja äyriäisruokia sekä grillattuja kasviksia. Juoma myös korostaa ja tasapainottaa mausteisia ruokia ja tuo niihin raikkautta ja hedelmäisyyttä. Breezer Strawberry tulisi tarjoilla hyvin jäähdytettynä, jotta sen raikkaus ja makuelämys pääsevät oikeuksiinsa. Tarjoilulämpötila noin 4-6 astetta Celsius on täydellinen juoman nauttimiseen.

Yhteenveto:

Breezer Strawberry on herkullinen ja raikas juoma, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän mansikan makeutta ja raikkautta. Sen hienostunut alkuperä ja laadukkaat raaka-aineet takaavat ainutlaatuisen makuelämyksen. Huumaava tuoksu, monipuolinen ruokaparitus ja oikea tarjoilulämpötila tekevät tästä juomasta ihanteellisen valinnan milloin tahansa ja missä tahansa tilanteessa. Nauti Breezer Strawberrya ja anna itsesi kokea mansikan täydellinen nautinto.

Täältä voit helposti tilata Breezer Strawberry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.