Siirry pääsisältöön
Reina De Los Deseos  2017
Täältä voit helposti tilata Reina De Los Deseos 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Reina De Los Deseos 2017

Espanja Vinos de MadridMadrid Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Reina De Los Deseos 2017

Introducing "Reina De Los Deseos" 2017 - Herkunft, Geschmack, Duft, Essen und Serviertemperatur

Tervetuloa tutustumaan "Reina De Los Deseos" 2017 -viiniin, joka vie sinut unohtumattomalle makumatkalle. Tämä huolella valmistettu viini on hedelmäisen ja raikkaan makunsa ansiosta todellinen unelmien kuningatar. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän herkullista makua, houkuttelevaa tuoksua ja tyylikästä ulkonäköä.

"Reina De Los Deseos" 2017 viinin alkuperä on ainutlaatuinen. Se saa alkunsa huolellisesti valituista rypäleistä, jotka on viljelty aurinkoisilla viinitarhoilla, jossa leveysasteen ja ilmaston optimaaliset olosuhteet tarjoavat täydellisen kasvuympäristön rypäleille. Tämä heijastuu viinin ainutlaatuisessa ja moniulotteisessa maussa.

Viinissä on runsas ja houkutteleva maanläheinen tuoksu, joka tuo mieleen metsän tuoksut ja kypsän hedelmäisen aromin. Sen hedelmäisyys ja raikkaus tekevät siitä täydellisen kumppanin monenlaisille ruoille, erityisesti vaaleille liharuoille ja paistetuille kasviksille.

"Reina De Los Deseos" 2017 viiniä suositellaan nautittavaksi välillä 16-18 °C, jotta sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä täydellisen valinnan hyvän ruoan seuralaiseksi.

Kun kaadat lasiin "Reina De Los Deseos" 2017 viiniä, huomaat sen kauniin purppuranpunaisen värin, joka hivelee silmää ja herättää ruokahalun. Sen keskitäyteläisyys ja harmoninen tasapaino tekevät siitä täydellisen valinnan illanistujaisiin tai romanttisiin hetkiin rakkaasi kanssa.

Tule ja koe "Reina De Los Deseos" 2017 viinin ainutlaatuinen makuelämys. Sen moniulotteisuus ja hienostunut maku tekevät siitä ehdottoman valinnan viininystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista juomaa. Tämä viini kruunaa jokaisen hetken ja täyttää kaikki toiveesi.

Täältä voit helposti tilata Reina De Los Deseos 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.