Siirry pääsisältöön
Moët & Chandon Brut Impérial
Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Brut Impérial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moët & Chandon Brut Impérial

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 200 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Moët & Chandon Brut Impérial

Etsitkö hienostunutta kuohuviiniä, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen ja luo täydellisen juhlatunnelman? Etsintäsi voi päättyä tähän: Moët & Chandon Brut Impérial on ranskalaisen Champagne-talon tuottama ylellinen kuohuviini, joka on valmistettu huippu laadukkaista rypäleistä.

Tämän kuohuviinin kotimaa on Ranska, Champagne, joka tunnetaan maailman parhaiden kuohuviinien syntymäpaikkana. Moët & Chandon Brut Impérial on valmistettu tarkkaan valituista rypäleistä, kuten Pinot Noir, Pinot Meunier ja Chardonnay, jotka tarjoavat tasapainoisen ja moniulotteisen maun.

Kuohuviinin maku on täyteläinen ja miellyttävän raikas. Se tarjoaa hienovaraisia hedelmäisiä vivahteita, kuten sitruunaa, omenaa ja päärynää. Lisäksi sen elegantti ja pitkäkestoinen jälkimaku takaa, että jokainen siemaus jättää ikimuistoisen vaikutuksen.

Moët & Chandon Brut Impérialin tuoksu on houkutteleva ja kukkainen. Siinä voi aistia kypsien hedelmien tuoksun, kuten aprikoosin ja persikan, sekä hentoja pähkinän ja paahteisen leivän aromeja.

Tämä hienostunut kuohuviini sopii erinomaisesti erilaisiin ruokapöytiin. Se tarjoaa täydellisen kumppanuuden äyriäisten, kalaruokien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Sen raikas ja tasapainoinen maku täydentää ja korostaa ruoan makua, luoden täydellisen harmonian.

Moët & Chandon Brut Impérial kannattaa nauttia viilennettynä 8-10 asteessa. Tämä varmistaa, että sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tarjoile se elegantista kuohuviinilasista, jotta voit nauttia sen kauniista kuplista ja väristä.

Pienet ja hienostuneet yksityiskohdat, kuten tämän kuohuviinin huolellinen valmistusprosessi ja tyylikäs pullo, tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin hetkiin ja juhliin.

Moët & Chandon Brut Impérial -kuohuviini on täynnä ranskalaista eleganssia ja makujen harmoniaa. Se on lopullinen valinta vaativille juhlijaille, jotka haluavat tarjota vierailleen unohtumattoman juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Moët & Chandon Brut Impérial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.