Siirry pääsisältöön
Fuller’s Vintage Ale  2022
Täältä voit helposti tilata Fuller’s Vintage Ale 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fuller’s Vintage Ale 2022

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 500 ml 8.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Fuller’s Vintage Ale 2022

Fuller's Vintage Ale 2022 on ainutlaatuinen ja arvostettu olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tätä huippuluokan olutta valmistetaan vain kerran vuodessa, ja jokainen erä on nimetty vuoden mukaan. Vuoden 2022 Vintage Ale on erityisen hienostunut ja herkullinen.

Härkomst:

Fuller's Vintage Ale 2022 valmistetaan Englannissa, Lontoon kuuluisalla Fullerin panimolla. Panimo on pitkän historian omaava perheyritys, joka on tunnettu korkealaatuisista oluistaan. Panimolla käytetään perinteisiä valmistusmenetelmiä ja valikoidaan vain parhaimmat raaka-aineet, mikä tekee Fuller's Vintage Alesta todellisen taideteoksen.

Smak och doft:

Fuller's Vintage Ale 2022 on täyteläinen ja moniulotteinen olut, jossa maistuu kypsät hedelmät, hunaja ja mausteet. Sen vivahteikas maku ja rikas aromi tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostunutta olutta. Eri valmistusvaiheiden ansiosta tämä olut kehittää myös herkullisen hiivaherkän maun, joka tekee siitä tasapainoisen ja miellyttävän juoman.

Mat och serveringstemperatur:

Fuller's Vintage Ale 2022 on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja moniulotteisuus sopivat hyvin esimerkiksi grilliruokien, kypsytettyjen juustojen, suklaapohjaisten jälkiruokien ja muiden maukkaiden herkkujen kanssa. Suositeltu tarjoilulämpötila tälle oluelle on 10-12 astetta, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin esiin.

Fuller's Vintage Ale 2022 on todellinen taideteos oluen ystävien iloksi. Sen ainutlaatuinen tyyli ja korkealaatuiset raaka-aineet erottavat sen muista oluista. Nauti tästä huippuluokan oluesta yhdessä ystävien kanssa ja anna sen herkullisen maun viedä sinut matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Fuller’s Vintage Ale 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.