Siirry pääsisältöön
Prins Katts Christmas Ale
Täältä voit helposti tilata Prins Katts Christmas Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Prins Katts Christmas Ale

Ruotsi Östergötlands länMotala kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Prins Katts Christmas Ale

Prins Katts jouluale on ainutlaatuinen juomaelämys, joka herättää joulun henkiin joka lasillisella. Tämä maukas ja hienostunut olut on juhlistamisen arvoinen valinta joulunajan juhliin.

Prins Katts jouluale on peräisin Ruotsista, joka tunnetaan pitkästä olutperinteestään ja korkeasta laadustaan. Olutharrastajat ovat ylistäneet tämän oluen esiin tulevaa rikasta makua ja aromeja.

Sen pehmeä ja täyteläinen maku on täydellinen sekoitus maltaisuuden lämpöä ja mausteiden kiehtovuutta. Mallas tuo olueen makeutta ja täyteläisyyttä, kun taas mausteet antavat sille jouluisen twistin. Maultaan Prins Katts jouluale on tasapainoinen ja nautittavan kermainen.

Sensaatiomainen tuoksu täyttää ilmaa ja kutsuu sinut mukaan tähän jouluiseen juhlaan. Sen aromit vievät mielen ulkoilman raikkaudesta ja tulisista takkatuleista. Voit erottaa sen mausteisuuden ja pähkinäisyyden vivahteet, jotka nostavat tämän juoman tason vielä korkeammaksi.

Prins Katts jouluale on täydellinen kumppani monille jouluruoille, kuten paahtopaistille, kinkulle tai täyteläisille juustoille. Sen maltainen ja mausteinen maku täydentää ruoan maut täydellisesti. Lisäksi sen kermaisuus ja täyteläisyys pehmentävät ruoan voimakkaita makuja.

Olennainen osa juhlaa on oikea serveringstemperatur.. Prins Katts jouluale on parhaimmillaan, kun se tarjoillaan hieman viilennettynä noin 8-10 asteessa. Näin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja juoma säilyy raikkaana ja eloisana.

Prins Katts jouluale on pakattu tyylikkääseen pulloon, joka hehkuu joulun lumoa. Tämä juoma tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden juhlistaa joulua ja nauttia tyylikkäästä ja herkullisesta oluesta.

Avaa pullo ja anna Prins Katts joulualueen viedä sinut matkalle joulun taianomaiseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Prins Katts Christmas Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.