Siirry pääsisältöön
Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA
Täältä voit helposti tilata Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA

YHDYSVALLAT Pullo 355 ml 8.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA on erinomainen valinta olutystäville, jotka etsivät roisia ja vahvaa makuelämystä. Tämä Belgiasta peräisin oleva IPA erottuu joukosta omaperäisellä luonteellaan ja tasapainoisella maullaan.

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA on tunnettu intensiivisestä ja hurjaan hyökkäävästä luonteestaan, joka kuvastaa täydellisesti sen nimeä. Oluiden ystävät tiedostavat, että tämä olut ei jätä kylmäksi – päinvastoin, sitä voi kuvailla jopa raivokkaaksi. Sen vahvuus ja maku ovat osa ainutlaatuista kokemusta, joka saa sukat pyörimään jaloissa.

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA tarjoaa laajan valikoiman eri aromi- ja makunyansseja, jotka tulevat esiin sen erinomaisessa maussa. Olut on täyteläinen ja hedelmäinen, jossa yhdistyvät sitruksen ja mausteiden sävyt. Sen jälkimaku on intensiivisen bitterinen, mutta samalla tasapainoinen. Olut on valmistettu perinteisellä belgialaisella menetelmällä, joka takaa sen laadun ja autenttisuuden.

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti monia ruokalajeja. Olut sopii erityisen hyvin tulisten ruokien, grilliruokien ja mausteisten kastikkeiden kanssa. Se tuo esiin ruoan maut ja tarjoaa miellyttävän tasapainon mausteisten makujen kanssa.

Parhaina tarjoilulämpötiloina suosittelemme nauttimaan Flying Dog Raging Bitch Belgian IPAa noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin oluen mausteiset, hedelmäiset ja katkerat maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen elämyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA on rohkea ja voimakas valinta olutmaailmassa. Sen eksentrinen luonne ja herkullinen maku erottavat sen muista oluista. Se on täydellinen valinta niille, jotka etsivät omaperäisiä ja intensiivisiä elämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Flying Dog Raging Bitch Belgian IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.