Siirry pääsisältöön
Ex Post Facto Syrah 2019
Täältä voit helposti tilata Ex Post Facto Syrah 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ex Post Facto Syrah 2019

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Syrah Pullo 750 ml 15% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Syrah

Om Ex Post Facto Syrah 2019

Ex Post Facto Syrah 2019 on ainutlaatuinen viinikokemus, joka tarjoaa herkullisen yhdistelmän perinteitä ja innovaatiota. Tämä herkullinen Syrah-viini on peräisin maineikkaalta Härkomst-viinitilalta, joka sijaitsee kauniissa maisemissa. Viinin ainutlaatuinen alkuperä ja huolellisesti valitut rypäleet takaavat sen laadun ja moniulotteisen maun.

Ex Post Facto Syrah 2019:ssa on intensiivinen ja houkutteleva aromi, joka hukuttaa sinut tumman kirsikan, lämpimien mausteiden ja tumman suklaan tuoksuihin. Tämä hienostunut tuoksu luo odotuksia ainutlaatuisesta makuelämyksestä, joka täyttää odotuksesi ja ylittää ne.

Viinin maku on suussasulava ja täyteläinen. Siinä on voimakkaat tumman marjaiset maut, kuten kypsät kirsikat ja mustikat, jotka täydentävät täydellisesti mausteiset ja pippuriset sävyt. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja hyvin integroituneet, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän juoda.

Ex Post Facto Syrah 2019 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin tumman lihan, kuten porsaan- tai lampaanlihan, kanssa. Myös suolaiset ja voimakkaat juustot pääsevät oikeuksiinsa tämän viinin seurassa. Viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja tuoksu kukoistavat parhaiten.

Ex Post Facto Syrah 2019 tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman viinikokemuksen. Sen alkuperä, moniulotteinen maku ja täyteläinen tuoksu tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä. Oli sitten kyseessä juhla tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini täyttää odotuksesi ja jättää jälkensä jokaiseen lasilliseen.

Täältä voit helposti tilata Ex Post Facto Syrah 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.