Siirry pääsisältöön
Loureiro Private 2019
Täältä voit helposti tilata Loureiro Private 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Loureiro Private 2019

Portugali Vinho Verde Loureiro Pullo 750 ml 12% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Loureiro

Om Loureiro Private 2019

Loureiro Private 2019 on erittäin laadukas ja hienostunut viini, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista Loureiro-rypäleistä, jotka kasvavat Portugalin aurinkoisilla viinitarhoilla. Sen alkuperä ja laatu huokuu jokaisesta lasillisesta.

Loureiro Private 2019:n makumaailma on moniulotteinen ja ihastuttava. Sen maltillinen hapokkuus tasapainottaa täydellisesti raikkaita sitrus- ja trooppisten hedelmien aromeja. Tämä viini tarjoaa myös hienovaraisia yrttisiä vivahteita, jotka tekevät siitä todella uniikin ja lumoavan.

Sen tuoksu on aromaattinen ja houkutteleva. Iloisen kukkaiset nuotit, kuten appelsiininkukka ja jasmiini, tanssivat harmonisesti yhdessä tuoreiden sitrushedelmien kanssa. Tuoksunsa puolesta Loureiro Private 2019 herättää mielikuvia vehreistä puutarhoista ja kesähelteistä.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuralaisena maistuville ruokalajeille. Loureiro Private 2019 täydentää täydellisesti tuoretta mereneläväsalaattia, grillattuja katkarapuja tai vaikka herkullista äyriäisrisottoa. Sen monipuolisuus ruokaparina tekee siitä ihanteellisen valinnan niin arkisiin ruokahetkiin kuin juhlavampiin tilaisuuksiin.

Suosittelemme tarjoilemaan Loureiro Private 2019 -viinin viileänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja tasapainoa, jolloin sen aromeista ja makuprofiilista pääsee parhaiten nauttimaan.

Jos etsit ainutlaatuista ja elämyksellistä viiniä, Loureiro Private 2019 on ehdoton valinta. Sen huolellisesti valitut raaka-aineet ja huippuunsa hiottu valmistusprosessi tekevät siitä viinin ystävien suosikin. Osta Loureiro Private 2019, ja astu maistelumatkalle Portugalin viinihistoriaan.

Täältä voit helposti tilata Loureiro Private 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.