Siirry pääsisältöön
Äppelglöd
Täältä voit helposti tilata Äppelglöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Äppelglöd

Ruotsi Skåne länLunds kommun Pullo 500 ml 18% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 7.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Äppelglöd

Äppelglöd on herkullinen juoma, joka tuo mukanaan lämpöä ja mausteita. Tämä ainutlaatuinen juoma sai inspiraationsa perinteisestä glögistä, mutta siinä on kuitenkin moderni kierre. Juoma on valmistettu tuoreista omenoista, jotka antavat sille raikkaan ja makean maun.

Juoman herkullinen tuoksu täyttää ilman houkuttelevilla nuoteilla. Tuoretta omenaa ja lämmintä mausteisuutta yhdistyy täydellisesti, jolloin Äppelglöd vie aistit matkalle viileän syksyn satokaudelle. Juoma on täynnä makua ja lämpöä, joka tuntuu kehossa samalla kun se lämmittää sielua.

Äppelglöd sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi olla myös loistava lisäke ruokailun yhteydessä. Sen herkullinen maku täydentää hyvin monenlaisia ruokia, erityisesti se sopii juustotarjottimien, kinkun ja suklaaherkkujen kaveriksi. Juoma on myös täydellinen valinta kylmille, pimeille talvi-illoille kodikkaan takkatulen äärellä.

Äppelglöd pitää nauttia lämpimänä, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme lämmittämään juoman ennen tarjoilua ja nauttimaan sen lämpimänä noin 50-60 asteen lämpötilassa. Tämä antaa juomalle täydellisen balanssin ja tekee siitä täysin vastustamattoman.

Äppelglöd on täydellinen juoma niille, jotka haluavat maistaa jotain uutta ja erilaista. Sen runsaat maut ja mausteisuus luovat unohtumattomia makukokemuksia. Paista takkatulta, sano hyvästit kylmyydelle ja anna Äppelglödin lämmittää sinut sisältäpäin.

Täältä voit helposti tilata Äppelglöd lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.