Siirry pääsisältöön
Strekov Porta #6
Täältä voit helposti tilata Strekov Porta #6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Strekov Porta #6

Slovakia AureliusDevínGrüner veltlinerWelschriesling Pullo 750 ml 13.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Aurelius, Devín, Grüner veltliner, Welschriesling

Om Strekov Porta #6

Strekov Porta #6 on erinomainen valinta viiniharrastajille, jotka arvostavat korkealaatuista portviiniä. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin mauissa kuin tuoksuissakin.

Porta #6:n alkuperä juontaa juurensa Portugaliin, jossa se on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä. Tämä viini edustaa portviinien parasta perinnettä ja taitoa, mikä takaa sen korkean laadun ja moniulotteisuuden.

Porta #6:n maku on täyteläinen ja intensiivinen, jossa voi havaita kypsiä tummia marjoja, pähkinöitä ja mausteita. Viinin tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, mikä tekee siitä erittäin nautittavan.

Viinin tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva, jossa voi aistia kypsien hedelmien, vaniljan ja suklaan vivahteita. Tämä hienostunut tuoksu herättää aistit odottamaan makunautintoa.

Porta #6 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi juustojen, suklaan ja pähkinöiden kanssa. Sen intensiiviset maut ja tuoksut täydentävät näiden herkkujen makua ja luovat hienostuneen makuparin.

Suositeltu tarjoilulämpötila Porta #6:lle on 16-18 °C. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan viinin monimuotoisuuden ja takaamaan sen parhaan mahdollisen makuelämyksen.

Strekov Porta #6 on todellinen herkku kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja moniulotteisia viinejä. Sen maku, tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlahetkiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin.

Täältä voit helposti tilata Strekov Porta #6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.