Siirry pääsisältöön
I Believe In Love Allagash Brewing Company
Täältä voit helposti tilata I Believe In Love Allagash Brewing Company lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

I Believe In Love Allagash Brewing Company

YHDYSVALLAT Pullo 375 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om I Believe In Love Allagash Brewing Company

"I Believe In Love" on Allagash Brewing Companyn ensimmäinen ja ainutlaatuinen panimojuoma, joka kietoutuu rakkauden teemaan. Tämä ainutlaatuinen ja taidokkaasti valmistettu tuote tarjoaa ikimuistoisen makuelämyksen sekä laajan valikoiman houkuttelevia ominaisuuksia.

Allagash Brewing Companyn "I Believe In Love" -olut on peräisin Härkomst-smakista. Härkomst tarkoittaa suomeksi alkuperää, ja tämä nimi kuvastaa oluen vahvaa yhteyttä luontoon sekä panimolle tärkeitä perinteitä ja arvoja. Olut saa alkunsa Allagashin viljellyistä maissi- ja ohramaltoista sekä panimon omaa hiivakantaa ja erityistä humalan sekoitusta.

"I Believe In Love" tarjoaa hienostuneen maun, joka hivelee makunystyröitä. Olut yhdistää täyteläisen maltillisen makeuden hentojen humalaisuuden vivahteiden kanssa, luoden tasapainoisen ja miellyttävän juomaelämyksen. Sen täyteläinen ja pehmeä rakenne sekä hienostunut hiilihappoisuus tarjoavat lisäkerroksia makuelämykseen.

Oluesta huokuu myös houkutteleva tuoksu, jossa voi havaita hedelmäisiä, mausteisia ja maltaisia sävyjä. Tuoksu kutsuu sinut tutustumaan oluen monimuotoisiin makuihin ja nauttimaan sen ylellisistä ominaisuuksista.

"I Believe In Love" on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille ja tarjoaa upean elämyksen erilaisiin makuyhdistelmiin. Olut sopii erinomaisesti esimerkiksi mausteisten liharuokien, merenelävien ja voimakkaiden juustojen kanssa. Sen monipuolisuus ja monikerroksinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen makuyhdistelmän ruokaansa.

"I Believe In Love" tulisi nauttia optimaalisessa lämpötilassa 6-8°C, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Tämä lämpötila auttaa tasapainottamaan oluen miellyttävän hiilihappoisuuden ja täyteläisen rakenteen.

Allagash Brewing Companyn "I Believe In Love" on kaikkien oluenystävien unelma. Se yhdistää taidokkuuden, perinteet ja rakkautta herättävän tarinan ainutkertaiseen olutmakuun. Ole valmis heittäytymään rakastumisen ja makuelämysten maailmaan - "I Believe In Love" ottaa sinut mukaansa unohtumattomalle olutmatkalle.

Täältä voit helposti tilata I Believe In Love Allagash Brewing Company lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.