Siirry pääsisältöön
Baladin Noël Gentile
Täältä voit helposti tilata Baladin Noël Gentile lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Baladin Noël Gentile

Italia Pullo 750 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Baladin Noël Gentile

Baladin Noël Gentile on korkealaatuinen belgialainen olut, joka on täydellinen valinta joulunajan juhlistamiseen. Olut on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja se on rikas ja monipuolinen makuelämys.

Baladin Noël Gentile on vivahteikas olut, jossa yhdistyvät erilaiset mausteet ja hedelmäiset sävyt. Sen maussa voi aistia kypsien hedelmien, kirsikoiden, karamellin sekä mausteisten ominaisuuksien kompleksisen harmonian. Lisäksi oluesta löytyy ripaus kevyttä makeutta, joka tasapainottaa sen vahvempia piirteitä.

Tämän oluen tuoksussa on runsaasti kiehtovia elementtejä. Voit haistaa tummanrusinan, neilikan sekä kanelin aromeja, jotka tuovat joulunajan tunnelman ja lämmön mieleesi. Tuoksun intensiteetti ja moniulotteisuus lisäävät oluen hienostuneisuutta ja nautinnollisuutta.

Baladin Noël Gentile sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se on erityisen hyvä valinta pikkujouluihin, perhejuhliin tai yhteisten illanviettojen tarjoiluun. Olut parantaa erilaisten juustojen, paahteisten liharuokien, suklaan sekä joulunajan herkkujen makuelämystä. Sen monipuolisen maun ansiosta se voi täydentää myös erilaiset kalaruoat tai kasvisruoat.

Baladin Noël Gentilen parasta nauttimislämpötila on noin 10-12 astetta. Tässä lämpötilassa oluen moniulotteiset maut ja tuoksut pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen olutelämyksen.

Baladin Noël Gentile on erinomainen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia joulunajan tunnelmasta ja makuelämyksistä. Sen ainutlaatuinen maku, rikas tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen juhlahetkiin ja joulunajan herkutteluun.

Täältä voit helposti tilata Baladin Noël Gentile lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.