Siirry pääsisältöön
Brooklyn Lager
Täältä voit helposti tilata Brooklyn Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brooklyn Lager

Ruotsi Purkki 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Brooklyn Lager

Brooklyn Lager on korkealaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteisiä ja moderneja makuja. Tämä olut on peräisin Brooklynin kaupungista New Yorkin osavaltiossa, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja kaupunkimaisen identiteetin.

Brooklyn Lagerin rikas ja monipuolinen maku on sen valtti. Se tarjoaa miellyttävän maltaisen pohjan, jossa on havaittavissa hienovarainen karamellin makeus. Tämän lisäksi olut maistuu raikkaalta ja tasapainoiselta, joten se sopii täydellisesti monenlaisten ruokien ja tilaisuuksien kumppaniksi.

Brooklyn Lagerin tuoksussa voi havaita sekä hedelmäisiä että mausteisia vivahteita. Se tuoksuu houkuttelevan raikkaalta, mikä houkuttelee nauttimaan siitä hitaasti ja nautiskellen.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja keskitäyteläinen runko tekevät siitä mainion valinnan esimerkiksi grillattujen lihojen, burgereiden ja pizzan seuraksi. Se myös tasapainottaa hyvin mausteisia ruokia, kuten meksikolaista tai aasialaista keittiötä. Brooklyn Lager sopii erityisen hyvin myös juustoista valmistettujen ruokien, kuten juustolautasten tai mac and cheesen, kumppaniksi.

Parhaimpaan makukokemukseen Brooklyn Lager tulisi tarjoilla 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen maut pääsevät todella esiin ja sen raikkaus tulee parhaiten esiin. Voit nauttia tästä oluesta niin kesäisellä terassilla, ystävien kanssa illanvietossa kuin myös ruokapöydässä.

Brooklyn Lager on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat korkealaatuista ja monipuolista olutta. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu vievät sinut suoraan Brooklynin vilkkaalle kaduille, ja se sopii loistavasti erilaisten ruokien kanssa nautittavaksi. Tilaa Brooklyn Lageria ja luo itsellesi unohtumattomia makuhetkiä!

Täältä voit helposti tilata Brooklyn Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.