Siirry pääsisältöön
Bass Phillip Gamay 2019
Täältä voit helposti tilata Bass Phillip Gamay 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bass Phillip Gamay 2019

Australia VictoriaGippsland Pullo 750 ml 14.8% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Bass Phillip Gamay 2019

Bass Phillip Gamay 2019 on laadukas ja tyylikäs punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän makuelämyksen. Tämä viini valmistetaan Gamay-rypäleistä, jotka ovat peräisin Bass Phillipin omista tarhoista. Näillä tarhoilla vallitsee optimaalinen ilmasto ja maaperä, jotka antavat rypäleille täydellisen kasvuympäristön.

Bass Phillip Gamay 2019:n maku on eloisa ja raikas. Siinä voi aistia herkullisen marjaisia ja mausteisia sävyjä, jotka luovat tasapainoisen ja hienostuneen kokonaisuuden. Tämä viini tarjoaa samettisen suutuntuman ja pehmeät tanniinit, jotka jättävät pitkään kestävän jälkivaikutelman.

Bass Phillip Gamay 2019:n tuoksu on kiehtova ja houkutteleva. Siinä on voimakkaita punaisen marjan ja kirsikan sävyjä, jotka sekoittuvat hienosti mausteisiin ja kukkaisiin vivahteisiin. Tämä tuoksu herättää aistit ja tekee viinin maisteluhetkestä entistä nautinnollisemman.

Tämä viini sopii erinomaisesti monille ruokalajeille. Sen raikas ja hedelmäinen maku täydentää täydellisesti vaaleaa lihaa, kuten kanan- tai kalkkunanrintaa. Se myös korostaa kauniisti grillattuja kasviksia ja kesäisiä salaattilajeja. Bass Phillip Gamay 2019 on loistava valinta myös juustotarjottimelle, erityisesti pehmeiden ja maanläheisten juustojen kanssa.

Suosittelemme nauttimaan tätä viiniä hieman viilennettynä, noin 14-16 °C lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkaita piirteitä ja tekee siitä entistä nautittavamman. Voit avata pullon heti tai antaa viinin kehittyä pullossa vielä muutaman vuoden ajan, jolloin sen maut saavuttavat täyden puhtauden ja kompleksisuuden.

Bass Phillip Gamay 2019 on täydellinen valinta viininystäville, jotka arvostavat laadukasta punaviiniä, joka tarjoaa tasapainoista makua ja hienostunutta aromia. Tämä viini on täydellinen seuralainen nautinnollisiin ruokahetkiin ja erityisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Bass Phillip Gamay 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.