Siirry pääsisältöön
Byron Bay Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Byron Bay Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Byron Bay Sauvignon Blanc 2022

Australia South Eastern Australia Sauvignon blanc Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Byron Bay Sauvignon Blanc 2022

Byron Bay Sauvignon Blanc 2022 on ihastuttava viinilöytö, joka on peräisin Byron Bayn kukoistavalta viinialueelta Australiasta. Tämä raikas ja aromaattinen Sauvignon Blanc tarjoaa upean makuelämyksen, joka hurmaa niin aloittelevat viininystävät kuin kokeneemmatkin maistelijat.

Sen herkullinen maakuvio on täynnä sitruksisia ja trooppisia sävyjä, jotka tuovat mieleen auringon lämmön ja tuoreen merituulen Byron Bayn rannoilta. Kevyt ruohoinen vivahde antaa viinille miellyttävää raikkautta ja tasapainoa.

Byron Bay Sauvignon Blanc 2022:n tuoksu on intensiivisen hedelmäinen ja houkutteleva. Siinä voit aistia herkullisia sitruunan, passionhedelmän ja ananaksen aromeja, jotka saavat veden kielelle ja houkuttelevat maistamaan.

Tämä elegantti valkoviini sopii täydellisesti monipuoliseen ruokapöytään. Voit nauttia sitä raikkaana aperitiivina tai seurata sitä nautinnolla salaattien, äyriäisten, pastan ja kevyiden kalaruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus leikkaa täydellisesti rasvaisempien ruokien maun, joten se sopii mainiosti myös vaalean lihan ja kasvisruokien kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Byron Bay Sauvignon Blanc 2022 -viinin viilennettynä 8-10 asteeseen. Tämä optimaalinen serveringstemperatur tuo viinin aromit ja maut täydellisesti esiin ja tarjoaa parhaan mahdollisen nautintokokemuksen.

Byron Bay Sauvignon Blanc 2022 kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa samalla modernin ja tyylikkään vaihtoehdon valkoviinien ystäville. Sen raikas ja hedelmäinen luonne tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka etsivät laadukasta ja viettelevää viinikokemusta. Ota siis hetki omaa aikaa ja palkitse itsesi Byron Bayn Sauvignon Blanc 2022:lla – laatuviinillä, joka antaa makuelämyksiä ja luo iloa elämään.

Täältä voit helposti tilata Byron Bay Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.