Siirry pääsisältöön
Imperiebryggeriet Alphabet City
Täältä voit helposti tilata Imperiebryggeriet Alphabet City lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Imperiebryggeriet Alphabet City

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Imperiebryggeriet Alphabet City

Imperiebryggeriet Alphabet City on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa monipuolisen makuelämyksen ja herättää aistit välittömästi. Tämä ruotsalainen käsityöläisoluen valmistaja on onnistunut yhdistämään perinteisen oluenvalmistuksen menetelmät ja moderniin kokeellisuuteen, luoden Alphabet Cityn, joka erottuu joukosta.

Alphabet Cityn juuret juontavat juurensa perinteiseen ruotsalaiseen olutkulttuuriin, jossa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja perinteisiä valmistusmenetelmiä. Olut syntyy taidokkaasti valikoiduista mallaslaaduista ja laadukkaista humalista, joiden yhdistelmä tuottaa täyteläisen ja moniulotteisen maun.

Alphabet City tarjoaa laajan valikoiman erilaisia makuvivahteita. Sen valikoimasta löytyy raikkaita ja kevyitä oluita, jotka sopivat erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin. Toisaalta sieltä löytyy myös tummia ja täyteläisiä oluita, jotka tarjoavat täydellisen lämmön ja lohdun syysiltoihin. Jokainen olut on huolella suunniteltu ja valmistettu tarjoamaan ainutlaatuinen makuelämys.

Alphabet Cityn tuoksut ovat voimakkaita ja houkuttelevia. Jokaisella oluella on oma ainutlaatuinen tuoksuprofiili, joka kutsuu nauttimaan sen herkullisesta makuelämyksestä. Olut on suunniteltu herättämään aistisi ja antamaan sinulle unohtumattoman kokemuksen.

Alphabet Cityn oluita voi nauttia monien erilaisten ruokien kanssa. Kevyemmät ja raikkaammat oluet sopivat täydellisesti kala- ja äyriäisruokien seuraksi, kun taas täyteläisemmät oluet täydentävät täydellisesti liharuokia. Voit myös pitää Alphabet Cityn olutta sellaisenaan, rentoutua ja nauttia sen monipuolisista mauista.

Alphabet Cityn oluiden suositeltu tarjoilulämpötila vaihtelee tyypin mukaan. Kevyemmät oluet kannattaa nauttia viileinä, noin 6-8 celsiusasteen lämpötilassa, kun taas täyteläisemmät oluet tulee tarjoilla hieman lämpimämpinä, noin 10-12 celsiusasteen lämpötilassa. Tällä tavalla voit taata, että saat nauttia oluen mausta parhaalla mahdollisella tavalla.

Imperiebryggeriet Alphabet City on todellinen herkku kaikille oluen ystäville. Sen perinteikäs ruotsalainen juuristaan, ainutlaatuinen makupaletti ja taidokas valmistus tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Astu Alphabet Cityn maailmaan ja koe oluen todellinen taika.

Täältä voit helposti tilata Imperiebryggeriet Alphabet City lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.