Siirry pääsisältöön
Örebro Julporter Örebro Brygghus
Täältä voit helposti tilata Örebro Julporter Örebro Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Örebro Julporter Örebro Brygghus

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Örebro Julporter Örebro Brygghus

Örebro Julporter on suomalainen olut, jota valmistaa Örebro Brygghus. Tämä olut on täynnä joulun tunnelmaa ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Julporterin juuret juontavat Örebron kaupunkiin, joka tunnetaan pitkästä oluenvalmistusperinteestään.

Örebro Julporter on täyteläinen ja tumma olut, jossa maistuu hunaja, kahvi ja kaneli. Tämän oluen maku on tasapainoinen ja pehmeä, mikä tekee siitä täydellisen seuralaisen talven pimeisiin iltoihin. Juoma kätkee sisäänsä myös aavistuksen savuisuutta, joka antaa sille oman erityisen luonteensa.

Kirpeä ja houkutteleva tuoksu täyttää huoneen heti, kun avaat pullon. Örebro Julporterin aromi on lämmin ja maanläheinen, jossa voi aistia tumman suklaan ja piparkakkujen vivahteita. Tämä olut vie sinut hetkessä joulunodotukseen ja luo kodikkaan tunnelman ympärillesi.

Örebro Julporter sopii erinomaisesti yhdistettäväksi erilaisiin ruokiin. Sen täyteläinen maku ja lämmin tuoksu täydentävät täydellisesti joulupöydän perinteisiä herkkuja, kuten kinkkua, laatikoita ja suklaakonvehteja. Voit myös nauttia tätä olutta sellaisenaan, istuutuen takkatulen ääreen rauhoittumaan ja nauttimaan joulun taianomaisesta tunnelmasta.

Örebro Julporter tulisi nauttia viileänä, mutta ei liian kylmänä. Suosittelemme tarjoilemaan tätä olutta noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maku pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tässä lämpötilassa oluen täyteläinen rakenne ja mausteiset sävyt korostuvat parhaiten.

Örebro Julporter on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat joulun tunnelmaa ja haluat viettää talvisia iltoja upean oluen ja herkullisen ruoan parissa. Tämä suomalainen olut yllättää sinut monipuolisella maullaan ja luovalla tuoksullaan. Anna Örebro Julporterin viedä sinut joulun taikaan!

Täältä voit helposti tilata Örebro Julporter Örebro Brygghus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.