Siirry pääsisältöön
Gin Äpple Bär Glögg
Täältä voit helposti tilata Gin Äpple Bär Glögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gin Äpple Bär Glögg

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 500 ml 16.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Gin Äpple Bär Glögg

Gin Äpple Bär Glögg on ainutlaatuinen ja herkullinen juoma, joka yhdistää perinteisen glögin mausteet moderniin twistiin. Tämä glögg on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja sen juuret juontavat Skandinavian perinteisiin.

Gin Äpple Bär Glögg tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistelee kanelin, kardemumman, inkiväärin ja neilikan lämpimiä sävyjä. Lisäksi mukana on raikkaita omenan ja marjojen aromeja, jotka tuovat juomaan pirteyttä ja tasapainoa. Glöggin mausteinen ja hedelmäinen maku kulkevat saumattomasti yhteen ginin kanssa, joka tuo siihen lisää syvyyttä ja kompleksisuutta.

Gin Äpple Bär Glöggin tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Siinä voi aistia kanelin, inkiväärin ja neilikan lämpimät sävyt sekä raikkaiden omenan ja marjojen tuoreen aromin. Tuoksu luo odotuksen herkullisesta ja miellyttävästä juomaelämyksestä.

Tämä glögg sopii täydellisesti nautittavaksi yksinään tai seurassa. Se lämmittää mukavasti viileinä talvi-iltoina ja luo kodikasta tunnelmaa. Glögg on ihanteellinen juoma tarjottavaksi talvipuutarhajuhlien, jouluisten illanistujaisten tai uudenvuoden juhlien yhteydessä. Sitä voi myös nauttia ruokailun yhteydessä, erityisesti riista- ja pororuokien kaverina.

Gin Äpple Bär Glögg tulisi tarjoilla lämpimänä. Suositeltava tarjoilulämpötila on 60-70 astetta, jotta juoman mausteisuus ja aromit pääsevät parhaiten esille. Glögg voidaan lämmittää esimerkiksi vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kuumenna glögg juuri ennen tarjoilua ja nauti sen täyteläisestä mausta ja ihanasta tuoksusta.

Gin Äpple Bär Glögg on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea perinteisen glögin uudella ja jännittävällä tavalla. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä mausteita, omenaa ja marjoja sekä ginin lisäämää syvyyttä tekee siitä unohtumattoman juoman kaikkiin juhliin ja iltoihin.

Täältä voit helposti tilata Gin Äpple Bär Glögg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.