Siirry pääsisältöön
Founders KBS
Täältä voit helposti tilata Founders KBS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Founders KBS

YHDYSVALLAT Pullo 355 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
83%
Humalahakuisuus
58%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Founders KBS

Founders KBS on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän alkuperää, makua, tuoksua ja ruokaparitusta. Tämä olut on saanut inspiraationsa Founders Brewing Companyn perustajilta, jotka ovat omistautuneet panemaan parasta mahdollista olutta jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Founders KBS on peräisin Michiganin sydämestä, Yhdysvalloista, ja sen alkuperä näkyy ja maistuu jokaisessa siemauksessa. Tämä tumma imperial stout on kypsytetty tynnyreissä, jotka on aiemmin täytetty bourbonilla, mikä antaa sille ainutlaatuisen ja moniulotteisen makuprofiilin. Olut on täyteläinen ja sileä, ja siinä on vahvat aromit paahto- ja suklaamaltaista, kahvista sekä tammitynnyreissä kypsytetystä bourbonista.

Founders KBS:n aromit ja maut täydentävät täydellisesti monia ruokia ja jälkiruokia. Olut sopii erityisesti tummien suklaisten jälkiruokien, kuten suklaakakkujen ja suklaamoussejen, kanssa. Se myös täydentää hyvin mausteisia ruokia, kuten grillattua lihaa, savustettua BBQ-kanaa ja pippurista pihviä. Lisäksi olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan hitaasti nautiskellen tai illan päätteeksi rennon keskustelun lomassa.

Founders KBS tulisi tarjoilla oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme nauttimaan tämän herkullisen oluen hieman lämpimämpänä, noin 12-14 asteen välillä. Tämä lämpötila korostaa oluen täyteläistä rakennetta ja vapauttaa sen moniulotteiset maut ja tuoksut parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos etsit unohtumatonta olutelämystä, Founders KBS tarjoaa sen. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitus antavat sinulle elämyksen, jota et halua jättää väliin. Nauti tästä erityisestä oluesta ja anna sen viedä sinut matkalle, joka antaa täyttymystä niin oluen ystäville kuin uusillekin tuttavuuksille.

Täältä voit helposti tilata Founders KBS lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.