Siirry pääsisältöön
Aalto  2020
Täältä voit helposti tilata Aalto 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Aalto 2020

Espanja Ribera del DueroKastilien-León Pullo 1500 ml 14.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Aalto 2020

Aalto 2020 on hienostunut viini, joka hurmaa suomalaiset viininystävät omalla ainutlaatuisella tavallaan. Tämä vuosikerta on erityisen merkittävä, sillä se yhdistää menneisyyden perinteet nykyaikaiseen viinintuotantoon. Aalto 2020:ssä kohtaavat voimakkaat maut, herkullinen aromi sekä huolella valitut ruokaparit, jotka vievät makuelämyksen uudelle tasolle.

Viinin "härkomst" eli alkuperä on tärkeä osa Aalto 2020:n tarinaa. Viini tulee Valladolidin alueelta Espanjassa, jossa viljellään La Riojan alueen parhaimpia Tempranillo-rypäleitä. Näiden rypäleiden ainutlaatuinen makuprofiili ja alueen viininvalmistuksen perinteet ovat olennainen osa Aalto 2020:n identiteettiä.

Aalto 2020:n maussa voit aistia intensiivisen marjaisuuden, lempeiden tanniinien ja silkkinen pehmeyden. Viini on täyteläinen ja moniulotteinen, jonka arvioinneissa on kiitelty sen tasapainoista rakennetta. Tämän vuosikerran tuotanto on tehty käyttäen moderneja tekniikoita viininvalmistuksessa, mikä on auttanut säilyttämään rypäleiden luontaisen kompleksisuuden ja tuomaan esille niiden parhaat ominaisuudet.

Aalto 2020:n vivahteikkaassa tuoksussa voit haistaa tummia marjoja, mausteita ja kevyitä savuisia piirteitä. Viinin aromaattinen ja houkutteleva tuoksu kutsuu nauttimaan siitä kaikilla aisteilla.

Aalto 2020 on erinomainen kumppani monille ruokalajeille. Suosittelemme nauttimaan sitä esimerkiksi naudanlihan, riistan, pihvien, patojen ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Sen monipuolisuus ja vahvat maut sopivat mainiosti myös seurustelujuomaksi tai nautittavaksi sellaisenaan.

Parhaimman makuelämyksen varmistamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Aalto 2020:n optimaalisessa lämpötilassa, noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua täydellisesti ja tuoda esiin kaikki sen hienostuneet sävyt.

Aalto 2020 on valinta, joka sopii niille, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja huolella valitut rypäleet tekevät siitä oivallisen valinnan niin erityisiin hetkiin kuin arjen iloihinkin. Astu Aalto 2020:n maailmaan ja anna sen viedä sinut makumatkalle, jota et unohda.

Täältä voit helposti tilata Aalto 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.