Siirry pääsisältöön
Château du Levant  2020
Täältä voit helposti tilata Château du Levant 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château du Levant 2020

Ranska SauternesBordeaux Pullo 375 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 10.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Château du Levant 2020

Château du Levant 2020 on korkealaatuinen viinivalinta, joka tarjoaa todellisen makumatkan Ranskan viinitilojen maisemiin. Tämä hienostunut viini kantaa mukanaan pitkän historian ja perinteen, ja sen ainutlaatuinen luonne heijastaa viinintekijöiden taitoa ja huolellisuutta.

Château du Levant 2020:n alkuperää kunnioittaen se on valmistettu huolella valituista ranskalaisista rypäleistä. Viini tarjoaa makumatkalle lämpimien ja aurinkoisten alueiden tunnelmaa sekä sen ympäristössä vallitsevaa ainutlaatuista ilmastoa. Tästä syntyy viinin monipuolinen maku, jossa voi aistia hedelmäisten ja kukkaisten sävyjen tanssivan täyteläisen ja hienostuneen rakenteen kanssa.

Château du Levant 2020:n tuoksussa voi havaita eloisan sekoituksen sitrushedelmiä, aprikoosia sekä hienostuneita kukkaisia sävyjä. Tämä houkutteleva tuoksu luo odotuksia upeasta makuelämyksestä.

Tämä viini on täydellinen valinta nautittavaksi monien erilaisten ruokien kanssa. Se sopii erityisen hyvin kala- ja äyriäisruokien, vaalean lihan sekä salaattien kumppaniksi. Château du Levant 2020:n raikkaus ja monipuolisuus varmistavat sen, että se täydentää ruokaa saumattomasti tarjoten samalla makuelämyksen, joka jää mieleen.

Optimaalisen nautinnon takaamiseksi Château du Levant 2020 suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämän viinin nauttiminen oikeassa lämpötilassa korostaa sen monipuolisia makuja ja takaavat täydellisen elämyksen.

Château du Levant 2020 on viini, joka vie sinut hetkessä Ranskan viininviljelyalueiden henkeen. Sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut tarjoavat ikimuistoisen aistillisen kokemuksen. Oli sitten kyseessä juhlahetki tai rento illanvietto ystävien kanssa, tämä viini on varma valinta.

Täältä voit helposti tilata Château du Levant 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.