Siirry pääsisältöön
Brewing Költur Head In The Clouds
Täältä voit helposti tilata Brewing Költur Head In The Clouds lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brewing Költur Head In The Clouds

Ruotsi Stockholms länSödertälje kommun Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brewing Költur Head In The Clouds

Brewing Költur Head In The Clouds on ainutlaatuinen ja kiehtova olut, joka vie sinut matkalle pilviin. Tämä olut on valmistettu taidolla ja kunnioituksella perinteitä kohtaan, ja siinä yhdistyvät hienostunut alkuperä, herkullinen maku, houkutteleva tuoksu sekä ihanteellinen ruokapari ja tarjoilulämpötila.

Tämän oluen alkuperä on erityinen, se juontaa juurensa kauas menneisyyteen ja saa inspiraationsa kalevalaisesta kulttuurista. Tämä näkyy sekä oluen valmistustavassa että sen nimessä - Költur tarkoittaa kulttuuria suomeksi. Olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja perinteisiä menetelmiä kunnioittaen, ja lopputuloksena on tasapainoinen ja moniulotteinen juoma.

Maultaan Brewing Költur Head In The Clouds on täyteläinen ja samettinen. Siinä on vivahteikas sekoitus maltaisia ja hedelmäisiä makuja, jotka sulautuvat täydellisesti yhteen. Oluen runsas suutuntuma ja hienostunut jälkimaku tekevät siitä ainutlaatuisen nautinnon.

Tuoksussa Brewing Költur Head In The Clouds tarjoaa raikkaita sitrus- ja pähkinäaromeja, jotka houkuttelevat sinut siihen maailmaan, jossa oluen luotiin. Se on kuin matka kaukaisten maiden maisemiin ja eksotiikkaan.

Brewing Költur Head In The Clouds on myös täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin mausteisiin ruokiin, kuten curryihin ja grillattuihin liharuokiin. Olut täydentää näiden ruokien makuja ja luo tasapainoisen ja harmonisen makuparin.

Tämä ainutlaatuinen olut kannattaa tarjoilla juuri oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan Brewing Költur Head In The Clouds -olutta noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen moniulotteiset maut ja tuoksut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen.

Kokonaisuudessaan Brewing Költur Head In The Clouds on kiehtova ja ainutlaatuinen olut, joka tempaa sinut mukaansa matkalle uusiin ulottuvuuksiin. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja erinomainen ruokapari tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain erityistä ja unohtumatonta.

Täältä voit helposti tilata Brewing Költur Head In The Clouds lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.