Siirry pääsisältöön
Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018

Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 on ainutlaatuinen viini, jonka tuotanto on lähtöisin pienehköltä perhetilalta Italiasta. Tämä viini kantaa ylpeästi Mascarellon perheen nimeä ja edustaa heidän pitkää perinnettään tuottaa korkealaatuisia viinejä.

Härkomst, eli alkuperä, on yksi tämän viinin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se on valmistettu upealla viinitilalla Monprivatossa, joka sijaitsee Barolon viinialueella. Tämä alue tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisista punaviineistään, ja Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello jatkaa tätä perinnettä ylpeydellä.

Ei ole sattumaa, että tämä viini on saavuttanut mainetta ja arvostusta ympäri maailmaa. Sen intensiivinen maku ja ainutlaatuinen tuoksu todistavat sen sitoutumisesta laatuun. Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 tarjoaa herkullisen yhdistelmän kukkaisia, mausteisia ja marjaisia ​​sävyjä, jotka tanssivat hienosti kielelläsi ja jättävät unohtumattoman jälkivaikutelman.

Tämä viini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen parittamisen erilaisten aterioiden kanssa, kuten pihvien, riistan, kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan kanssa. Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 nostaa ateriasi uudelle tasolle, tarjoten täyteläisen ja moniulotteisen makuelämyksen.

Servingstemperatur kertoo myös tämän viinin erinomaisuudesta. Suosittelemme nauttimaan tämän Barolon viinin noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin täyden potentiaalin ja nauttimaan sen monista aromeista ja mausteisesta luonteesta. Muista antaa viinin hengittää hetki ennen sen maistamista, jotta sen maut pääsevät täysin esille.

Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 on ehdottomasti viini, joka tulee ilahduttamaan sekä viinin ystäviä että hienommista makuelämyksistä nauttivia ruokailijoita. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä monipuolisuus tekevät siitä todellisen helmen viinimaailmassa.

Täältä voit helposti tilata Barolo Monprivato Giuseppe Mascarello 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.