Siirry pääsisältöön
Hofbrauhaus Freising Dunkel
Täältä voit helposti tilata Hofbrauhaus Freising Dunkel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hofbrauhaus Freising Dunkel

Saksa Pullo 500 ml 5.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hofbrauhaus Freising Dunkel

Hofbrauhaus Freising Dunkel on herkullinen ja perinteinen saksalainen olut, joka täyttää kaikki vaatimukset aitojen oluen ystävien keskuudessa. Tämä tumma lager-olut on peräisin Freisingin kaupungista, Saksan sydämestä, jossa vuosisataisten perinteiden kunnioittaminen on olennainen osa oluenvalmistusta.

Hofbrauhaus Freising Dunkel on maistuva ja täyteläinen olut, jossa kokonaisuus on tärkeämpää kuin yksittäiset maut. Sen hienostunut maku tarjoaa lempeän makeaa maltaisuutta, jota tasapainottaa hienovarainen humalan katkeruus. Lisäksi tulet löytämään hienoja karamellin ja paahteisten sävyjen vivahteita, jotka tekevät tästä oluesta todellisen herkun.

Tämän oluen tuoksu lumoaa sinut heti ensimmäisestä hetkestä alkaen. Se tarjoaa rikkaan maltaisuuden ja karamellin tuoksuja, jotka hivelevät nenääsi ja kutsuvat sinua nauttimaan tästä hienosta juomasta.

Hofbrauhaus Freising Dunkel sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja paahteiset vivahteet tekevät siitä loistavan kumppanin grillatulle lihalle, siipikarjalle ja suolaisille makuelämyksille. Se myös tasapainottaa täydellisesti paistettuja kasviksia ja juustoja, tarjoten täydellisen kontrastin niiden herkullisille mauille.

Paras tapa nauttia Hofbrauhaus Freising Dunkel on tarjoilla se viilennettynä, noin 8-10 °C lämpötilassa. Tämä lämpötila tuo esiin oluen parhaat ominaisuudet ja tarjoaa sinulle täydellisen nautintokokemuksen.

Hofbrauhaus Freising Dunkel on ainutlaatuinen saksalainen olut, joka täyttää kaikki vaatimukset autenttisen ja herkullisen oluen ystäville. Sen hienostunut maku, täyteläinen tuoksu ja sopivat ruokaparit tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Nauti tästä oluesta ja koe saksalaisen oluen perinteinen makuelämys!

Täältä voit helposti tilata Hofbrauhaus Freising Dunkel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.