Siirry pääsisältöön
Greystone Petillant Naturel 2021
Täältä voit helposti tilata Greystone Petillant Naturel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Greystone Petillant Naturel 2021

Uusi-Seelanti North CanterburyCanterbury Riesling Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om Greystone Petillant Naturel 2021

Greystone Petillant Naturel 2021 on upea, luonnonmukainen viini Uudesta-Seelannista. Tämä viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa sen kirkastuminen tapahtuu pullossa käymisen aikana. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen kuplivan koostumuksen ja raikkaan maun.

Viinin alkuperä on tärkeä merkitys sen laadun ja maun kannalta. Greystone viinitila sijaitsee Waipara-joen laaksossa, joka tarjoaa ihanteellisen kasvuympäristön rypäleille. Tämä alue on tunnettu sen kivennäismaaperästä ja viileästä ilmastosta, mikä luo täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle.

Greystone Petillant Naturel 2021 tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Sen keskipitkä maku on raikas ja hedelmäinen, jossa on vivahteita sitruunasta, vihreistä omenoista ja valkoisista kukista. Viinin kuplat tanssivat suussa ja jättävät jälkeensä miellyttävän, kuivan jälkimaun.

Viinin tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Siinä on tuoreita hedelmäisiä nuotteja yhdessä kevyen mausteisen mausteisuuden kanssa. Tuoksu rohkaisee sinua ottamaan ensimmäisen siemauksen ja tutustumaan sen moniulotteiseen makumaailmaan.

Greystone Petillant Naturel 2021 sopii täydellisesti sellaisten ruokien seuraan, jotka korostavat sen nuorekasta ja eloista luonnetta. Se toimii erinomaisesti äyriäisten, kevyiden salaattien ja tuoreiden kalojen kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, aperitiivina tai seurustelujuomana.

Viini tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viinin raikkaan ja hedelmäisen maun tulemaan paremmin esiin. Muista myös ihailla sen kauniita kuplia ja hienostunutta väriä, kun kaadat sen lasiin.

Greystone Petillant Naturel 2021 on viini, jossa yhdistyvät laatu, perinteet ja upeat maut. Sen täyteläinen ja elävä koostumus tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain erityistä. Siitä tulee varmasti suosikki valintasi juhliin, illallisiin tai rentoihin illanistujaisiin.

Täältä voit helposti tilata Greystone Petillant Naturel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.