Siirry pääsisältöön
Passoã Passion Drink
Täältä voit helposti tilata Passoã Passion Drink lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Passoã Passion Drink

Ranska Pullo 350 ml 17% vol
Sokeripitoisuus 14.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Passoã Passion Drink

Passoã Passion Drink on eksoottinen ja raikas juoma, joka taikoo lomafiilikset suoraan lasiisi. Tämä herkullinen juoma on saanut inspiraationsa intohimon hedelmästä - passionhedelmästä. Sen alkuperäiset maut ja tuoksut tarjoavat unohtumattoman makumatkan tropiikin lämpöön.

Passoã Passion Drinkin valmistuksessa käytetään laadukasta passionhedelmää, jonka makeus ja kirpeys yhdistyvät täydellisesti muihin ainutlaatuisiin ainesosiin. Kokoamalla yhteen tämä intensiivinen ja mehukas hedelmä yhdistettynä ripaukseen sitrushedelmiä ja ripaukseen yrttejä, Passoã Passion Drink tarjoaa virkistävän ja tasapainoisen makuelämyksen.

Tämä kiehtova juoma sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan jäiden kera tai sekoitettuna erilaisiin cocktail-ohjeisiin. Sen kuohkea ja hedelmäinen maku tekee siitä täydellisen ainesosan erilaisiin juomasekoituksiin ja herkullisiin drinkkeihin. Voit lisätä siihen omaa luovuuttasi ja innovatiivisuuttasi luodaksesi oman uniikin cocktail-reseptin, joka hurmaa kaikki seurassasi.

Passoã Passion Drink sopii täydellisesti nautittavaksi ystävien kanssa rentouttavissa hetkissä, juhlatilaisuuksissa tai vaikkapa romanttisena iltana kahden kesken. Sen värikäs ulkonäkö ja raikas maku takaavat iloisen ja viihdyttävän kokemuksen jokaiseen tilaisuuteen.

Jotta saat parhaan mahdollisen makuelämyksen, suosittelemme nauttimaan Passoã Passion Drinkin viilennettynä. Tarjoile se viinilasista tai koristele se eksoottisilla hedelmäviipaleilla ja sitrushedelmän siivuilla, jotta juoma saa vieläkin houkuttelevamman ulkonäön.

Passoã Passion Drink on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja jännittävää juomielämässään. Se tarjoaa tasapainoista makuelämystä ja tuo tropiikin lähemmäksi sinua. Kokeile tätä houkuttelevaa juomaa ja anna intohimon hedelmän viedä sinut seikkailuun!

Täältä voit helposti tilata Passoã Passion Drink lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.