Siirry pääsisältöön
Barolo Ravera Vietti 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Ravera Vietti 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Ravera Vietti 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Barolo Ravera Vietti 2018

Barolo Ravera Vietti 2018 on ainutlaatuinen italialainen viinilajike, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämän viinin alkuperä on Piemonten alueella, jossa se on valmistettu tarkasti valikoiduista Nebbiolo-rypäleistä, jotka kasvavat Barolon alueen erityisissä olosuhteissa. Viiniä tuottaa arvostettu Vietti-viinitila, joka tunnetaan korkealaatuisista viineistään.

Barolo Ravera Vietti 2018 tarjoaa vivahteikkaan ja houkuttelevan makukokemuksen. Viinin maussa voi aistia tummia kirsikoita, luumuja ja mausteita. Täyteläinen ja elegantti rakenne yhdistyy tasapainoiseen tanniinisuuteen, mikä tekee viinistä monipuolisen ja kehittyvän valinnan.

Viinin aromissa on vahvaa luonnetta ja tyylikkyyttä. Siitä voi erottaa kypsien hedelmien, kukkien ja maa-ainesten sävyjä. Nämä herkulliset tuoksut täydentävät viinin kokonaisvaltaista makuelämystä.

Barolo Ravera Vietti 2018 sopii täydellisesti monenlaisille ruokalajeille. Rikkaiden ja mausteisten liharuokien, kuten pihvien, lampaan ja riistan kanssa viini pääsee oikeuksiinsa. Myös hienostuneiden kastikkeiden ja kypsytettyjen juustojen seurassa tämä viini tarjoaa täydellisen harmonian.

Parasta Barolo Ravera Vietti 2018 -viinistä voi nauttia noin 18-20 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuoliset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Tämä viini on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin ja se varmasti hurmaa kaikki viinin ystävät.

Barolo Ravera Vietti 2018 tarjoaa unohtumattoman matkan täyteläisen viinin maailmaan. Se edustaa Piemonten alueen perinteitä ja laadukasta viinintuotantoa. Nauti tästä herkullisesta viinistä ja kokeile sitä erilaisten ruokien parina. Tämä viini varmasti ansaitsee paikkansa vaativaankin makumaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Barolo Ravera Vietti 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.