Siirry pääsisältöön
Barolo Rocche dell´Annunziata 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Rocche dell´Annunziata 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Rocche dell´Annunziata 2018

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14% vol 2018
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018

Om Barolo Rocche dell´Annunziata 2018

Barolo Rocche dell´Annunziata 2018 on upea viini, joka edustaa piemontelaisen Barolon alueen parhaita ominaisuuksia. Tämä vuosikerta tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen herkullisesta ja hienostuneesta italialaisesta punaviinistä.

Barolo Rocche dell´Annunziata 2018 saa alkunsa erityisestä alueesta, joka tunnetaan sen ainutlaatuisista rypäleistä ja maaperästä. Viiniköynnökset kasvavat mm. savessa, kalkissa ja hiekkakivessä, mikä antaa viinille erinomaisen maun ja aromin. Viini on valmistettu 100% nebbiolo-rypäleistä, jotka kuuluvat Italian arvostetuimpiin lajikkeisiin.

Viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät tanniinit, hapokkuus ja hedelmäiset sävyt täydellisesti. Maultaan se on intensiivinen ja pitkäkestoinen, jossa voi aistia kypsien kirsikoiden, luumujen ja mausteiden sävyjä. Viini jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan lisää siemauksia.

Barolo Rocche dell´Annunziatan aromi on hienostunut ja moniulotteinen. Voit havaita muun muassa tummia marjoja, mausteita ja hennon savun vivahteita. Viinin rakenne on tiivis ja tyylikäs, mikä tekee siitä oivallisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostunutta punaviiniä.

Tämä hienostunut viini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Suosittelemme yhdistämään sen paistetun tai grillatun lihan, kuten naudan, karitsan tai riistan, kanssa. Tämä viini täydentää täyteläisiä ja mausteisia ruokia erinomaisesti.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila korostaa viinin parhaita ominaisuuksia ja antaa sille mahdollisuuden avautua täysin. Muista antaa viinin ilmestyä ennen tarjoilua ja tarjoilla se hienostuneessa lasissa, joka korostaa sen kauneutta.

Barolo Rocche dell´Annunziata 2018 on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia ensiluokkaisesta italialaisesta punaviinistä. Sen ainutlaatuinen maku, aromi ja tyylikäs rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan myös erityisiin hetkiin ja juhliin.

Täältä voit helposti tilata Barolo Rocche dell´Annunziata 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.