Siirry pääsisältöön
Remelluri Reserva 2006
Täältä voit helposti tilata Remelluri Reserva 2006 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remelluri Reserva 2006

Espanja Rioja Tempranillo Pullo 750 ml 14% vol 2006
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2006
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Remelluri Reserva 2006

Remelluri Reserva 2006 on upea viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä vuosikerta on Härkomst, Smak, Doft, Mat ja serveringstemperatur, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja monipuolisen vaihtoehdon.

Remelluri Reserva 2006:lla on syvä ja rikas maailmankuva, joka heijastaa sen ainutlaatuista perinnöstä. Viini tulee Remellurin historialliselta tilalta, joka sijaitsee Espanjan La Riojan alueella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja kypsytykselle. Tämä heijastuu viinin laadussa ja monimuotoisuudessa.

Remelluri Reserva 2006:n maku on täynnä kompleksisia ja hienovaraisia ​​makuvivahteita. Tämä viini tarjoaa runsaan hedelmäisyyden, kuten kypsän kirsikan ja marjojen, joiden seurana on tyylikkäitä mausteita ja vaniljaisia sävyjä. Suutuntuma on täyteläinen ja samettinen, jättäen jälkeensä pitkän ja tasapainoisen jälkimaun.

Remelluri Reserva 2006:n tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Aromeissa voi aistia kypsää punaista hedelmää, mausteita, hentoja kukkaisia​ sävyjä ja hienovaraisia tammenvaniljaisia vivahteita. Tuoksu kutsuu viinin ystävän tutustumaan sen moniin kerroksiin ja syvyyksiin.

Tämä viini on täydellinen valinta erilaisille ruokalajeille ja tarjoilutilaisuuksille. Sen monimuotoiset maut ja hienostuneisuus antavat sille mahdollisuuden pariksi erilaisille ruuille, kuten juustoille, grillatulle lihalle ja pihveille. Sillä on myös tarvittava rakenne ja tasapaino kestämään hapokkaampien ruokien, kuten tomaattipohjaisen pastan tai grillatun lohen, seurassa.

Tämä viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsisivät täysiin oikeuksiinsa. Tarjoile tämä upea viini hyvässä seurassa ja nauti sen monista kerroksista ja makuelämyksistä.

Remelluri Reserva 2006 on viini, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen perintö, monipuoliset maut ja hienostuneet aromit tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka nauttivat laadukkaista ja monitasoisista viineistä.

Täältä voit helposti tilata Remelluri Reserva 2006 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.