Siirry pääsisältöön
Viña Cubillo Crianza 2014
Täältä voit helposti tilata Viña Cubillo Crianza 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viña Cubillo Crianza 2014

Espanja Rioja GarnachaGracianoMazueloTempranillo Pullo 750 ml 13.5% vol 2014
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2014
Rypälelajikkeet Garnacha, Graciano, Mazuelo, Tempranillo

Om Viña Cubillo Crianza 2014

Viña Cubillo Crianza 2014 on laadukas viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen viinin ystäville. Tämä viini on peräisin Espanjan Riojan alueelta, joka on tunnettu laadukkaista viineistään. Se on valmistettu perinteisellä ravistelumenetelmällä, joka takaa viinin puhtaan ja luonnollisen maun.

Tämän viinin maku on herkullinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät kypsät tummat marjat, mausteet ja hienostuneet tammitynnyrin sävyt. Maku on tasapainoinen ja pitkäkestoinen, ja se jättää suuhun miellyttävän jälkimaun.

Viña Cubillo Crianza 2014:n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi erottaa tummia hedelmiä, vaniljaa ja hienoja mausteita. Tuoksu antaa viinille ylimääräisen syvyyden ja mielenkiinnon.

Tämä viini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen kohtuullinen hapokkuus ja keskitäyteläinen rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi liharuokien, kypsytettyjen juustojen ja paistettujen sienten kanssa. Se myös täydentää hienosti punaista lihaa, riistaa ja grillattuja vihanneksia.

Tarjoilulämpötilaksi suositellaan noin 16-18 astetta, jotta viinin aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viña Cubillo Crianza 2014 on valmis nautittavaksi heti, mutta se myös kehittyy ja paranee ajan myötä, joten sen voi huoletta myös varastoida ja nauttia myöhemmin.

Olit sitten viinin harrastaja tai haluat vain nauttia maukkaasta ja laadukkaasta viinistä, Viña Cubillo Crianza 2014 on erinomainen valinta. Sen hienostunut maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen seuralaisen erityisiin hetkiin ja nautiskeluhetkiin.

Täältä voit helposti tilata Viña Cubillo Crianza 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.