Siirry pääsisältöön
Carlshamns Oktoberfest
Täältä voit helposti tilata Carlshamns Oktoberfest lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Carlshamns Oktoberfest

Ruotsi Karlshamns kommunBlekinge län Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Carlshamns Oktoberfest

Carlshamns Oktoberfest on perinteinen saksalainen olut, joka tarjoaa herkullisen ja autenttisen kokemuksen. Tämä olut on valmistettu perinteisellä reseptillä, ja se on käynyt pitkään ja hitaasti, jotta siitä saadaan täyteläinen ja moniulotteinen maku.

Härkomst: Carlshamns Oktoberfest valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka tulevat perinteisiltä saksalaisilta viljelmiltä. Panimon osaaminen ja pidetty resepti varmistavat, että tämä olut on aito saksalainen Oktoberfest-tyylinen olut.

Smak: Carlshamns Oktoberfestin maku on täyteläinen ja maltainen, jossa on huomattava määrä karamellisuutta, joka antaa sille makean jälkimaun. Tämä olut on myös tasapainoisen katkera, mikä tekee siitä erittäin nautittavan pidemmällä aikavälillä.

Doft: Carlshamns Oktoberfestilla on houkutteleva ja hienostunut tuoksu. Mausteinen maltaisuus ja kevyt maanläheinen aromi luovat miellyttävän kokonaisuuden. Kukkaiset ja hieman hedelmäiset nuotit täydentävät oluen houkuttelevaa täyteläisyyttä.

Mat och serveringstemperatur: Carlshamns Oktoberfest sopii täydellisesti saksalaisen keittiön herkkujen, kuten bratwurstin, pretzelien, hapankaalin ja perinteisten saksalaisten juustojen, kumppaniksi. Olut tulisi nauttia jäähdytettynä noin 6-8 asteeseen, jolloin sen maku on parhaimmillaan.

Carlshamns Oktoberfest tarjoaa sinulle autenttisen ja perinteisen Oktoberfest-kokemuksen omassa kotikaupungissasi. Nauti tästä laadukkaasta oluesta ystävien kanssa tai nauti sitä rauhassa itsenäsi kanssa. Olut sopii täydellisesti juhlistamaan syksyn saapumista ja nostamaan maljan perinteille ja hyville hetkille.

Täältä voit helposti tilata Carlshamns Oktoberfest lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.