Siirry pääsisältöön
La Guita Manzanilla
Täältä voit helposti tilata La Guita Manzanilla lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Guita Manzanilla

Espanja JerezAndalusien Pullo 375 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om La Guita Manzanilla

La Guita Manzanilla on kuiva ja hapokas viini, joka valmistetaan Andalusian alueella Espanjassa. Tämä viini on peräisin Sanlúcar de Barramedan kaupungista, joka tunnetaan erinomaisista kasvuolosuhteistaan ja ainutlaatuisesta ilmastostaan. La Guita Manzanilla valmistetaan Palominon rypäleistä, jotka kasvavat läheisyydessä sijaitsevilla kalkki- ja savialustoilla.

Tämä viini tarjoaa runsaan ja kompleksisen maun, jossa voi aistia merellisiä ja pähkinäisiä vivahteita. Sen sitruksinen hapokkuus ja mineraalisuus luovat raikkaan ja pirteän kokemuksen. La Guita Manzanillan tuoksu on myös miellyttävän merellinen, jossa voi havaita sitrushedelmien ja mantelien aromit.

La Guita Manzanilla sopii erinomaisesti nautittavaksi aperitiivinä tai seurustelujuomana. Sen raikas hapokkuus ja merelliset aromit tekevät siitä erinomaisen valinnan simpukoiden, äyriäisten ja kalatuotteiden kanssa tarjoiltavaksi. Viiniä voi myös nauttia kevyiden salaattien tai hapankaaliannosten kanssa.

Suositeltava palvelulämpötila La Guita Manzanillalle on 6-8 astetta Celsius. Tämä viini kannattaa tarjoilla jäähtyneenä, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Sen kepeä ja eloisa luonne tekee siitä loistavan valinnan niin kesäisille terasseille kuin illanistujaisiin ystävien kanssa.

La Guita Manzanillan ainutlaatuinen luonne ja raikkaus tekevät siitä täydellisen paletin puhdistajan tai herkullisen seuralaisen monille ruokalajeille. Se antaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka saa aistit heräämään ja ruokailuhetken hehkumaan. Nauti La Guita Manzanillasta ja astu maistelemaan Andalusian merellistä tunnelmaa.

Täältä voit helposti tilata La Guita Manzanilla lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.