Siirry pääsisältöön
Chateau Cap de Faugeres  2019
Täältä voit helposti tilata Chateau Cap de Faugeres 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chateau Cap de Faugeres 2019

Ranska Côtes de BordeauxBordeaux Pullo 750 ml 15% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Chateau Cap de Faugeres 2019

Chateau Cap de Faugeres 2019 on huippulaadukas viini, joka tulee Ranskan Bordeaux'n alueelta. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen maistelukokemuksen.

Chateau Cap de Faugeres 2019 on rikas ja täyteläinen viini, jossa on intensiivinen maku ja monikerroksinen aromiprofiili. Sen herkulliset tanniinit tasapainottavat täydellisesti sen hedelmäisyyttä ja mausteisuutta, jolloin se tarjoaa miellyttävän ja elegantein harmonian makuhermoille.

Tämä viini tarjoaa houkuttelevia aromit tummia marjoja, kuten kypsää mustaherukkaa ja luumuja, sekä hienovaraisia ​​nuotteja mausteita, kuten vaniljaa ja pippuria. Nämä mausteet täydentävät täydellisesti viinin hedelmäisiä ja kukkaisia ​​tuoksuja, jotka tuovat mieleen aistikkaan puutarhan kesäisellä päivällä.

Chateau Cap de Faugeres 2019 on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen runsas maku ja vivahteikas aromeiden peli tekevät siitä erinomaisen parin erityisesti liharuokien, kuten pihvien, porsaanlihan ja lammasruokien kanssa. Lisäksi sen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä myös täydellisen valinnan juustojen ja suklaan seuraksi.

Tämä hienostunut viini tulisi tarjoilla hieman huoneenlämpöä viileämpänä, noin 16-18 asteessa, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Chateau Cap de Faugeres 2019 on todellinen herkku kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tyylikästä Bordeaux'n viiniä.

Täältä voit helposti tilata Chateau Cap de Faugeres 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.