Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Liste 2015
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Liste 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Liste 2015

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 13.5% vol 2015
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2015

Om Borgogno Barolo Liste 2015

Borgogno Barolo Liste 2015 on ainutlaatuinen viini, joka kutsuu sinut matkalle italialaiseen viinitaloon. Tämä viinintuottaja tunnetaan ympäri maailman laadukkaista ja ikonisista viineistään, ja Borgogno Barolo Liste 2015 ei ole poikkeus. Tämä upea viini tulee Piemonten alueelta, mikä tunnetaan Barolon viinialueena, joka on yksi Italian hienoimmista viinialueista.

Borgogno Barolo Liste 2015 on valmistettu 100% Nebbiolo-rypäleistä, jotka kasvavat alueen ainutlaatuisissa maaperä- ja ilmasto-olosuhteissa. Tämä antaa viinille sen omaperäisen luonteen ja monimutkaisen aromiprofiilin. Viini tarjoaa hienostuneen ja intensiivisen makukokemuksen, jossa voi maistaa muun muassa kirsikkaa, luumua, nahkaa ja mausteisuutta. Sen pitkä ja tasapainoinen jälkimaku tekee siitä unohtumattoman.

Borgogno Barolo Liste 2015 on myös erittäin aromikas viini. Sen tuoksussa on havaittavissa kypsää punaista marjaa, kukkaisia vivahteita, mausteita ja tervaa. Jokainen lasillinen tätä viiniä vie sinut matkalle Barolon alueen kauniisiin viiniviljelmiin ja herättää mielikuvia italialaisesta maaseudusta.

Tämä upea viini sopii täydellisesti nautittavaksi erityisten ruokien kera. Sen runsaat tanniinit ja täyteläisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin liharuokien, erityisesti grillattujen pihvien ja paistien kanssa. Se myös täydentää hienosti voimakkaita juustoja ja suklaapohjaisia jälkiruokia. Suosittelemme nauttimaan Borgogno Barolo Liste 2015 viilennettynä noin 16-18 asteessa, jotta sen täydet aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Valitsemalla Borgogno Barolo Liste 2015, valitset ylellisen ja maailmanluokan viinin, joka takaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja nostattaa tunnelmaa erityisissä hetkissäsi.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Liste 2015 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.