Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Fossati 2013
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Fossati 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Fossati 2013

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14% vol 2013
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2013

Om Borgogno Barolo Fossati 2013

Borgogno Barolo Fossati 2013 on italialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ruhtinaallisen makuelämyksen. Tämä viini tulee Barolon alueelta, jonka maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet viiniköynnösten kasvulle. Borgogno Barolo Fossati 2013 valmistetaan 100% nebbiolo-rypäleistä, jotka ovat alueen kuuluisimpia ja arvostetuimpia lajikkeita.

Borgogno Barolo Fossati 2013 tarjoaa upean maun, joka yhdistää hienostuneita makuja ja voimakkaita tanniineja. Tämä viini tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen makuprofiilin, jossa voi löytää tummia marjoja, kirsikoita, lakritsia ja mausteita. Lisäksi sen pitkä jälkimaku tuo esiin hienovaraisia ​​vaniljan ja tammen nuotteja, jotka täydentävät viinin kokonaisvaltaista makuelämystä.

Borgogno Barolo Fossati 2013:n tuoksu on elegantti ja houkutteleva. Siinä voi havaita kypsien kirsikoiden, mustikan ja mausteiden vivahteita, jotka saavat aistinvaraisen kokemuksen tuntumaan entistä houkuttelevammalta.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen voimakas maku ja rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin punaiselle lihalle, kuten pihveille ja pata-aterioille. Lisäksi se sopii hienosti myös juustojen, kuten parmesaanin ja pecorinon, kanssa tarjottavaksi.

Borgogno Barolo Fossati 2013 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on valmis nautittavaksi heti, mutta se voidaan myös kypsyttää ja tulla vieläkin herkullisemmaksi seuraavien vuosien aikana.

Borgogno Barolo Fossati 2013 yhdistää hienostuneen italialaisen viinintuotannon perinteen ja modernin innovaation luoden unohtumattoman juomatilan, joka sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat laadukkaita ja makuhermoja hiveleviä punaviinejä.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Fossati 2013 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.