Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Fossati 2012
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Fossati 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Fossati 2012

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2012
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2012

Om Borgogno Barolo Fossati 2012

Borgogno Barolo Fossati 2012 on erinomainen viini, joka edustaa perinteikkäästi valmistettuja Barolon viinejä. Tämä vuosikerta on valmistettu Fossati-viinitarhan rypäleistä, jotka takaavat viinin ainutlaatuisen hienostuneen luonteen.

Faabelinomaista alkuperäänsä Borgogno Barolo Fossati 2012 saa Barolon alueelta, joka sijaitsee Pohjois-Italiassa Piemonten maakunnassa. Alueen ainutlaatuiset ilmasto- ja maaperäolosuhteet, kuten lämmön ja viileyden vaihtelut sekä tuffikivestä koostuva maaperä, antavat tälle viinille sen erottuvan ominaisluonteen.

Tämä viini tarjoaa monipuolisen makuprofiilin, jossa on havaittavissa tanniinien vahvuutta ja kermaisen pehmeää suutuntumaa. Siinä yhdistyvät kypsät tummat marjat, kirsikka ja mausteet, luoden runsaan ja kompleksisen maun. Viinin pitkä jälkimaku jättää suuhun miellyttävän jälkimaun, joka kestää pitkään nautittavaksi.

Borgogno Barolo Fossati 2012:n ainutlaatuinen tuoksu vie sinut matkalle viinitarhojen maailmaan. Sen aromikas buketti tarjoaa vivahteikasta tammisuutta, kypsien hedelmien makeutta sekä hentoa kukkaisuutta. Tämä tuoksuprofiili houkuttelee varmasti kaikkia viinin ystäviä.

Viinin monipuolisuus tulee esiin myös sen ruokaparituksissa. Borgogno Barolo Fossati 2012 sopii erinomaisesti punaisen lihan, riistan, juustojen sekä täyteläisten pastaruokien kanssa. Tämä viini täydentää ruokaa nostamalla sen maun uudelle tasolle.

Sopiva tarjoilulämpötila tämän viinin nauttimiseen on noin 16-18 astetta Celsius. Tämä lämpötila tuo esiin viinin parhaat ominaisuudet ja tekee sen mausta täyteläisemmän ja monimuotoisemman.

Borgogno Barolo Fossati 2012 on juoma, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille viininystäville. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten perinteikäs alkuperä, monipuoliset maut ja tuoksut sekä kyky täydentää ruokaa, tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai rentoihin hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Fossati 2012 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.