Siirry pääsisältöön
Barolo Figli Luigi Oddero 2018
Täältä voit helposti tilata Barolo Figli Luigi Oddero 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018

Italia PiemonteBarolo Nebbiolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
91%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Barolo Figli Luigi Oddero 2018

Barolo Figli Luigi Oddero 2018 on erinomainen viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä huippuluokan viini kantaa mukanaan vuosisatojen perinteitä ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle nautiskelijalle.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018 on peräisin Italian Piedmonten alueelta, joka tunnetaan maailman parhaiden Barolo-viinien kotina. Tämä viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka tulevat vanhoilta viinitarhoilta. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet Nebbiolo-rypäleiden kypsyttämiseen, mikä antaa viinille sen hienostuneen ja monitahoisen luonteen.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018 tarjoaa houkuttelevan makuelämyksen. Sen runsas ja täyteläinen maku yhdistyy hienovaraisiin tanniineihin, jotka tekevät viinistä särmikkään ja samalla miellyttävän pehmeän. Viinin kompleksi aromi tarjoaa vivahteita punaisista marjoista, kirsikoista, mausteista ja nahkasta. Tämä harmoninen yhdistelmä tekee jokaisesta siemauksesta unohtumattoman.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018:n herkullisen tuoksun voi löytää heti ensi hetkeltä. Sen intensiiviset ja moniulotteiset tuoksuvivahteet tarjoavat houkuttelevia nuotteja kuten kypsien punaisten marjojen, kukkien ja mausteiden tuoksuja. Tämä viini kutsuu sinut tutustumaan sen syvyyteen ja aromien salaisuuksiin.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018 sopii loistavasti nautittavaksi seurassa hyvän ruoan kanssa. Sen täyteläisyys ja monipuolinen makumaailma tekevät siitä täydellisen kumppanin esimerkiksi lampaanpaahtopaistille, riistalle tai savustetulle juustolle. Tämä viini tekee ateriasta ikimuistoisen ja tuo esiin ruoan maut ja aromit parhaalla mahdollisella tavalla.

Viinin oikea tarjoilulämpötila on noin 18-20 astetta. Tämä lämpötila auttaa viinin makuja ja tuoksuja pääsemään oikeuksiinsa, jotta voit nauttia sen täydestä potentiaalista. Muista myös antaa viinin hengittää ja avautua ennen sen nauttimista, jotta sen monipuoliset maut pääsevät täysin esiin.

Barolo Figli Luigi Oddero 2018 on elegantti ja tasapainoinen viini, joka tarjoaa todellisen makuelämyksen. Sen ainutlaatuinen alkuperä, hienostunut maku, moniulotteinen tuoksu sekä sopivuus monenlaiselle ruoalle tekevät siitä täydellisen valinnan viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Barolo Figli Luigi Oddero 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.