Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Riserva 1985
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Riserva 1985 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Riserva 1985

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 1985
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 1985

Om Borgogno Barolo Riserva 1985

Borgogno Barolo Riserva 1985 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laatua, ikääntymispotentiaalia ja kompleksisia makuja. Tämä huippulaatuinen viini tulee Piemonten alueelta Italiasta, joka tunnetaan maailman parhaiden Barolo-viinien kotina.

Viinin ikä johtuu sen erityisestä valmistustavasta ja kypsytysprosessista. Borgogno Barolo Riserva valmistetaan vain erittäin hyvinä vuosina ja kypsyy vähintään 10 vuotta ennen markkinoille tuloa. Vuoden 1985 kypsyntävuosi tarjoaa täydellisen tasapainon tuoreuden ja kehittyneiden aromien välillä.

Borgogno Barolo Riserva 1985 tarjoaa rikkaan ja täyteläisen makuprofiilin, jossa on tanniinien voimaa ja samettista pehmeyttä. Sen aromit ovat moniulotteisia ja monimutkaisia, tarjoten vivahteita kirsikoista, mausteista ja nahkasta. Viinin pitkä jälkimaku hivelee makunystyröitä vielä pitkään nauttimisen jälkeen.

Tämä viini on erityisen sopiva seuraksi rikkaille ja täyteläisille ruoille, kuten pihvillä, riistalle ja kypsille juustoille. Sen intensiiviset maut ja runsaat tanniinit pystyvät vastaamaan voimakkaiden ruokalajien makuihin ja tarjoavat täydellisen tasapainon suutuntumassa.

Borgogno Barolo Riserva 1985 tulisi nauttia hieman jäähdytettynä noin 18-20°C lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa paljastamaan kaikki viinin hienovaraiset aromit ja tasapainottaa sen rakenne täydellisesti. Muistathan avata pullon ja antaa viinin hengittää vähintään tunti ennen tarjoilua.

Jos arvostat hienostuneita ja ikääntyneitä viinejä, Borgogno Barolo Riserva 1985 tarjoaa unohtumattoman juomakokemuksen. Sen pitkä ikääntymispotentiaali takaa, että voit nauttia tästä upeasta viinistä vielä pitkään sen jälkeen, kun viinikellariisi on jo unohtunut.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Riserva 1985 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.