Siirry pääsisältöön
Borgogno Barolo Riserva 2005
Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Riserva 2005 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Borgogno Barolo Riserva 2005

Italia PiemonteBarolo Pullo 750 ml 14.5% vol 2005
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2005

Om Borgogno Barolo Riserva 2005

Borgogno Barolo Riserva 2005 on elegantein ja hienoin viini, joka tuottaa unohtumattoman nautinnon niille, jotka arvostavat hienostuneisuutta ja sävyjä lasissaan. Tämä ainutlaatuinen viini on peräisin Piemonten sydämestä, Italiasta, missä Borgogno-viinitila on pitkien perinteiden ja käsityön tyyssija.

Borgogno Barolo Riserva 2005 on valmistettu ainoastaan parhaista Nebbiolo-rypäleistä, jotka on valittu huolellisesti viinitilan omilta tarhoilta. Viinin kypsytysprosessi on kestänyt vähintään viisi vuotta, jotta sen maut ja aromit ovat kehittyneet täydellisyytensä huipulle.

Paljaalle silmälle Borgogno Barolo Riserva 2005 näyttää intensiiviseltä ja syvän punaiselta, paljastaen sen ikääntymisen merkit. Sen hienostunut tuoksu täyttää ilman marjaisilla ja mausteisilla vivahteilla, joka houkuttelee viinin ystäviä lähempään tuttavuuteen.

Viinin maku on täyteläinen ja elegantti, tarjoten monipuolisen sekoituksen tummia kirsikoita, lakritsia, nahkaa ja savuisia sävyjä. Tanniinit ovat pehmeät ja miellyttävät, mikä tekee tästä viinistä hienostuneesti tasapainoisen.

Borgogno Barolo Riserva 2005 on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Se täydentää täydellisesti punaisen lihan, riistan, kovien juustojen ja suklaan maut. Tällainen viini ansaitsee kuitenkin myös erityisen huolellisen ja arvokkaan ruokailuhetken, koska sen mausteisuus ja monimutkaisuus harmonisoituvat hienosti gourmet-ruoan kanssa.

Tämän viinin täysi potentiaali voidaan kokea parhaiten, kun se tarjoillaan 16-18 asteessa. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa ja takaavat unohtumattoman elämyksen jokaiselle viinin ystävälle.

Borgogno Barolo Riserva 2005 on arvostetun viinitilan ylpeys, joka edustaa parhaiten italialaista viiniperinnettä ja hienostuneisuutta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai suklaahetkeen ilman erityistä syytä. Tämä on viini, jonka käsityön jälki on voitettu kaikki sydämet.

Täältä voit helposti tilata Borgogno Barolo Riserva 2005 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.